23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Case: undgik statisk elektricitet og forbedrede produktionen

Producent af plastiklåg fik forbedret produktionen med en super ion luftkniv

Denne tid af året, der normalt byder på julehygge, består også af en glemt og mindre velkommen vintergæst - nemlig statisk elektricitet. Vi ser en klar stigning i antallet af de samtaler, vi har om problemer relateret til statiske ladninger og de forskellige løsninger vi kan levere.

Exair blev kontaktet af en producent af flaskelåg i sidste måned. En af deres maskiner, der sorterer og orienterer plastiklåg, var særligt udsat for problemer med statisk opladning sidste vinter, hvilket medførte et markant fald i deres produktion. Og det problem ville de undgå i år.

Deres maskinfabrikant havde leveret en statisk bar, som lågene skulle passere under og den gav en vis reduktion af statisk ladning. Men baren var ikke i stand til at følge med de højere niveauer af statisk ladning, der opbygges i vintermånederne. Flaskelågene hobede sig op, hvilket bremsede produktionen og reducerede den med 1/3.

Exair erstattede den eksisterende statiske bar med en super ion luftkniv, hvilket resulterede i en drastisk forbedring, hvor der ikke længere skete ophobning af lågene. Ion luftkniven genoprettede driften til fuld kapacitet for denne maskine - og da de så resultatet, blev ion luftkniven installeret på yderligere tre maskiner.

På de to første billeder til højre ses hvordan lågene hobede sig op og bremsede produktionen. De to sidste billeder viser produktionen efter installation af Exairs super ion luftkniv.

Hvis du også oplever statisk opladning, der forårsager problemer med støv, der klæber til dit produkt, dit produkt klæber til sig selv, ark der er forkert fremført, materialer der sidder fast, rives i stykker eller krøller, eller generende stød for operatørerne, har vi en række sikre og effektive løsninger til statisk eliminering.
Ring til os på 4343 4656 for at få mere at vide.

Se vores løsninger til eliminering af statisk elektricitet herDownload vores guide, der forklarer det basale om statisk elektricitet  og hvordan man slipper af med det


AVS Danmark ApS

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047