23948sdkhjf
Del siden
Annonce

2,3 mio. kr. til udvikling af Danske Testfaciliteter

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse støtter med en ny bevilling en videreudvikling af databasen Danske Testfaciliteter, der er en platform, som giver virksomheder et overblik over test- og udviklingsfaciliteter i Danmark.

 Platformen Danske Testfaciliteter er et digitalt værktøj, hvor virksomheder allerede nu via virksomhedsguiden kan få et overblik over mere end 400 af de testfaciliteter, der står til rådighed rundt omkring i Danmark på bl.a. GTS-institutter og universiteter.

Du kan gå på opdagelse i den nuværende platform her

Ny bevilling skal optimere platformen og øge kendskabet

Med den nye bevilling, er det muligt at udvikle næste generation af værktøjet. I projektet vil der være fokus på videreudvikling og opgradering af brugergrænseflader og den bagvedliggende teknologi samt at gøre overblikket mere komplet. Desuden vil der være en indsats for at øge kendskabet til værktøjet blandt virksomheder.

I GTS-foreningen bliver der taget godt imod nyheden:

”Muligheden for at teste og demonstrere nye teknologier er helt afgørende for, at dansk erhvervsliv kan udvikle nye teknologiske løsninger bl.a. til den grønne omstilling. Derfor er det også vigtigt, at virksomheder har en nem og hurtig indgang til de mange testfaciliteter, der findes hos bl.a. GTS og universiteter. I projektgruppen er vi derfor glade for, at Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har besluttet at støtte projektet”, siger Lars Fremerey, udviklingschef i GTS-foreningen.

Projektet bliver gennemført i samarbejde mellem Forskningsalliancen (DI, Dansk Metal, IDA og ATV) og GTS-foreningen. Teknologisk Institut og Alexandra Instituttet er udførende parter.

Læs mere her

Vil du gerne vide mere, så kontakt Lars Fremerey på lafr@gts-net.dk eller 72 40 26 21

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

AT
Alexander Tonnesen
Kommunikation
ato@gts-net.dk

Send til en kollega

0.032