23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DOBOT lancerer kollaborativ SCARA-robot til let industri

Dobot M1 Pro er en omkostningseffektiv kollaborativ SCARA-robotarm med et enkelt design, håndstyring og kollisionsdetektion. Ud over at den giver maksimal sikkerhed er den uhyrlig præcis, hurtig og nem at programmere.

Dobot M1 PRO er det perfekte valg til små og mellemstore produktioner og velegnet til bl.a. lodning, 3D-print, pick-and-place, visuel sortering, limning og dosering.

M1 Pro er en letvægts kollaborativ SCARA-robotarm med en nyttelast på 1,5 kg og en rækkevidde på 400 mm. Et enkelt design, kollisionsdetektion og håndstyring gør M1 Pro hurtig at implementere, sikker at arbejde sammen med og let at tage i brug. Dobot M1 Pro har en række fantastiske egenskaber, som vil gøre den populær i produktionen. 

  • Pålidelig og sikker
    M1 Pro kan samarbejde med menneskelige operatører uden nogen sikkerhedsrisiko. Den forreste del af armen er 40 % smallere end armen på en traditionel industriel robotarm.

  • Hurtig ydeevne
    Integreret controller i robotarmens design muliggør plug-and-play og processen med tilslutning og installation af ledninger undgås. Robottens maksimale led-hastighed er på 180° i sekundet, og dens cyklustid er 0,46 sekund.

  • Nem betjening
    M1 Pro understøtter trådløs kontrol på forskellige enheder med flere programmeringsmuligheder. Når operatøren aktiverer drag-and-drop-funktionen, kan robotten nemt trække og slippe armen til enhver position. Det sparer tid på test og forenkler programmeringsprocessen.

  • Smart integration
    M1 Pro er designet til smart integration. Robotarmens encoder-interface understøtter conveyor tracking og justerer robotbanen til transportbåndets bevægelser. 

  • Utallige applikationer
    M1 Pro er velegnet til lette industriopgaver, der kræver høj præcision, hastighed og nøjagtighed, bl.a. dispensering, skruning, visuel sortering, PCB-montering, svejsning, pick-and-place og andre typer samlebåndsarbejde.


Har du spørgsmål, kontakt venligst produktchef Michael Petersen på tlf. 3679 0003 eller e-mail mp@dia-tech.dk

Læs mere om Dobot M1 Pro.: https://dia-tech.dk/nyheder1/7-dobot-lancerer-kollaborativ-scara-robot-til-let-industri/

Følg Dia-Tech på LinkedIn, så får du altid de seneste nyheder!

DIA-TECH
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310

Kontaktperson

ASH
Astrid S. Harkjær
ah@diatom.dk

Send til en kollega

0.047