23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Find kilden til problemet med statisk elektricitet

Digitalt Static Meter fra Exair måler og identificerer kilder til statisk elektricitet

EXAIR’s digitale Static Meter er et brugervenligt, håndholdt værktøj til at måle og identificere kilder til statisk elektricitet i dine processer. Statisk elektricitet kan give problemer i fremstillingsprocesser og påvirke produktkvaliteten ved at materialer fastklemmes, krølles og itu-rives samt producere farlige gnister eller stød. Den digitale statiske måler kan med et enkelt tryk på en knap hjælpe med at lokalisere områder med spændingsproblemer i anlægget.

Det første trin i kontrol af statisk elektricitet er at bestemme, hvor i processen de statiske ladninger genereres. Mange gange vil en statisk ladning opstå lige der, hvor kontakt, separation eller friktion forekommer i processen.

Statisk elektricitet opstår oftest ved, at to emner gnider mod hinanden, og det ene emne overfører elektroner til det andet. Dermed bliver der et overskud af elektroner i det ene og et underskud i det andet. Legemerne er dermed blevet henholdsvis negativt og positivt ladet.

Det digitale Static Meter er et simpelt diagnostisk værktøj til at afgøre, om der er statisk elektricitet til stede. Det er et håndholdt instrument, der vil give dig polariteten og styrken af de tilstedeværende statiske ladninger på objekter op til ±20 kV fra 25 mm afstand. At kende disse værdier kan hjælpe med at bestemme, hvordan du prioriterer din plan for at eliminere statisk elektricitet ved at neutralisere områderne med de højeste ladninger før områder med lave ladninger.Exairs Digital Static Meter er CE-kompatibelt.

Ønsker du mere information?
Vi har lavet en guide om statisk elektricitet, der indeholder 20 sider om årsagerne til statisk elektricitet, hvordan den opbygges og løsninger til at bekæmpe den i fremstillingsprocesser.

Hent guiden ” Statisk elektricitet - det helt basale” her
- så kan du straks begynde at tackle problemerne med statisk elektricitet i dine processer

AVS Danmark ApS

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047