23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flyt store mængder materiale med vakuum

Transporter dele, materialer og affald over lange afstande

Har du brug for at kunne transportere store såvel som små mængder af piller, granulater, fødevarer, foderstoffer, affald mm. over lange afstande og højder?

Med en Line Vac omdannes et almindeligt rør eller slange til en kraftfuld emnetransportør.

Line Vacs store halsdiameter og ingen bevægelige dele reducerer vedligeholdelsen drastisk og tillader mere materiale at passere igennem uden risiko for tilstopning.

Ved at tilføje en lille mængde trykluft gennem Line Vacs dy­ser, vil du skabe et vakuum i den ene ende og et højt luftflow i den anden for at løfte og eller skubbe dit materiale op og over til en ny placering.

Ved et forholdsvis lavt tryk kan Line Vac bruges til både at transportere emner hen til et område eller maskine som f.eks. en pakkestation og til at transportere emner væk fra et område eller maskine, som f.eks. overskydende material­er, defekte produkter eller affald.

Sanitær flange Line Vac til fødevare- og drikkevareindustrien

Den sanitære flange Line Vac er konstrueret til miljøer, der kræver hyppig eller obligatorisk rengøring og leveres som standard med ISO 2852 kompatible flanger.

Den er lavet i rustfrit stål type 316 for at give overlegen korrosionsbestandighed fra skrappe rengøringskemikalier og dens design giver begrænsede områder, der kan fange bakterier.

Er der behov for en heavy duty ydeevne, kan de sanitære Flange Line Vacs tilpasses.

Det gjorde Exair netop til en virksomhed, der skulle transportere bulkposer med salt fra jordoverfladen op til en tragt.

Virksomheden havde ledt efter en løsning, men havde ikke behov for komplekse og dyre

bulkoverførselssystemer, der kræver en del vedligeholdelse og rengøring.

De valgte i stedet en sanitær Line Vac som connector til deres rørsystem, der nemt kan fjernes, desinficeres og derefter tilsluttes igen.

Vi har lavet en guide om muligheder og fordele ved at bruge vakuum som transportsystem.

Du kan downloade guiden her

AVS Danmark ApS

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.093