23948sdkhjf

Skal du uddannes på CRECEA Vidensfestival om arbejdsmiljø?

| Medlemsnyhed | Indrykket af CRECEA A/S

Efteruddannelse i arbejdsmiljø, som er målrettet dine behov, er vigtigt. Derfor har vi samlet et bredt tilbud af efteruddannelse på CRECEA Vidensfestival om arbejdsmiljø.

På Vidensfestival om arbejdsmiljø finder du 50 kurser fordelt på 5 forskellige lokationer. Og du betaler én pris uanset, hvor meget uddannelse du får. Du kan deltage med én af følgende:

Festivalbilletten:
Her betaler du en fast pris på 4000 kr. eks. moms, og så kan du deltage i alt det, du er interesseret i. Du kan også opnå en rabat på 1000 kr. Den opnår du, hvis I tilmelder mere end 2 personer fra den samme virksomhed. Så tag en eller flere kolleger med på vidensfestivalen for 3000 kr. pr. person og bliv opdateret og få ny inspiration. 

Dagsbilletten:
Her betaler du 2000 kr. eks. moms, og så kan du deltage i alt, der foregår en enkelt dag. Når du køber en dagsbillet, får du alt, der foregår online med som bonus. Det betyder, at du som del af dagsbilletten frit kan tilmelde dig alle online kurser.

Vidensfestivalen gælder også som supplerende arbejdsmiljøuddannelse.

Læs mere her: https://my.eventbuizz.com/event/vidensfestival-om-arbejdsmiljoe-11202/detail


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CRECEA A/S

Kongsvang Allé 25
8000 Aarhus C
Danmark
CRECEA A/S

Billeder & videoer

Vidensfestival om arbejdsmiljøVidensfestival om arbejdsmiljøVidensfestival om arbejdsmiljøVidensfestival om arbejdsmiljø

Send til en kollega

0.078