23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erhvervspraktik, læreplads eller ingeniørpraktik hos ODIN?

I onsdags havde vi besøg af 10 elever og to lærere fra 8. E på Marievangsskolen, en klasse for folkeskoleelever, som forventes at tage en erhvervsuddannelse.

På forhånd havde eleverne fra Marievangsskolen arbejdet med materialer fra ODIN Engineering A/S – vores lille folder om maskinfabrikkens mere end 60-årige historie. Og folderen med bud på maskiner, som vi kommer til at bygge om 60 år.

Flere elever mødte derfor op med sjove bud på fremtidsmaskiner – og fulgte ivrigt med på turen rundt på fabrikken. Her fik de indblik i, hvordan specielt fremstillede komponenter fra vores egne værksteder og komponenter fra underleverandører samles til unikke specialmaskiner. Og vi viste eleverne eksempler på løsninger, som vi gennem tiden har leveret til kunder i hele verden, heriblandt vindmølleindustrien.

Vores direktør Mads S. Rasmussen viste rundt og svarede på elevernes mange spørgsmål. Vores mekaniske udviklingsingeniør, Sussi Birkevang, fortalte eleverne om, hvordan avancerede maskiner, som endnu ikke findes, konstrueres her hos os.

”Kan jeg komme i praktik her?” ville flere af eleverne afslutningsvist vide.

Og det kan de sikkert godt. ODIN har nemlig en lang tradition for at have praktikanter fra folkeskolen, lærlinge fra erhvervsuddannelserne og ingeniørpraktikanter.

Interesseret i læreplads eller praktik?

Så skal du sende din ansøgning til Britta Hvalsø Olsen på bhol@odin-engineering.dk

 

ODIN Engineering A/S
Elmedalsvej 6
4200 Slagelse
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82902511
P nummer: 1002658648

Kontaktperson

Britta Hvalsø Olsen
EA & HR
+45 5855 0520 bhol@odin-engineering.dk

Send til en kollega

0.05