23948sdkhjf

Indhent et tilbud i dag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ringsted Maskinfabrik APS

Vi arbejder hovedsageligt med produktion af kundespecifikke emner, lige fra fødevare godkendt bronze, antistatisk plast til titanium. Vores produktion spænder fra 1 stk. til store seriestørrelser.

Ringsted Maskinfabrik kan håndtere dreje og fræsning af emner i messing i alle legeringer, aluminium, kobber, jern/stål, titanium samt plast og POM. Emner vi drejer, er op til Ø300 mm, fræse kan vi håndtere emner op til 1000x2500 mm.

Vi håndterer pladearbejde på længder op til 3 meter, produktion af beslag og svejseopgaver.  Vi tilbyder også laserskæring, svejsning samt montage, vi sørger også gerne for overfladebehandling af færdige dele.

Vi CNC-drejer og CNC-fræser i alle materialer.

 

Vi er med når der skal udvikles eller genskabes komponenter en producent ikke kan levere mere.

Området hvor vi står stærkest er drej og fræs i POM, antistatisk plast, messing, aluminium, rustfrit stål samt titanium. Vi fremstiller fra mindre til store serier samt enkeltdele. Vi favner bredt og producerer til mange forskellige brancher og industrier.

Vi har et fleksibelt setup og kan tilpasse det opgaven og leveringstiden, der ønskes udført. Vi har god erfaring og har efterhånden opbygget en god maskinpark samt effektive partner og underleverandør.

Vi kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør.

- CNC-drejning

- CNC-fræsning

- Manuel dreje og fræs

- Pladebearbejdning

- Bukning

- Svejsning

- Montage og montering

- Produktion af fjeder, bøjler og beslag

 

 Vi kommer også gerne ud, hvis der er en opgave som skal tilses onsite, det kan være en reservedel der reproduceres eller en opgave der kræver montering eller svejs.

 Vi kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør.

 Vi ser frem til at høre fra dig.

Ringsted maskinfabrik 

Tel: 5761 0510

Besøg vores webside www.ringstedmaskinfabrik.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ringsted Maskinfabrik APS

Balstrupvej 52
4100 Ringsted
Danmark
Ringsted Maskinfabrik APS

Billeder & videoer

fjeder og bøjler efter målmetallukker og produceret på cncrobotlader CNC drejemaskinerbøjler og beslag.\n

Send til en kollega

0.078