23948sdkhjf

Hexagons overtagelse af iConstruct 

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Udvider sine Smart Digital Reality[TM] kapaciteter på tværs af byggesektoren

Hexagon AB har annonceret købet af iConstruct Pty Ltd, en leverandør af prisbelønnet BIM-software (Building Information Modelling), der anvendes i kommercielt, infrastrukturelt og industrielt byggeri.  
  
Flagskibsløsningen, iConstruct Pro, er et gennemprøvet værktøj til automatisering af byggeriet med hundredvis af globale kunder, som har benyttet sig af dets fordele i årevis. Den muliggør integration, tilgængelighed og kontrol af de mange design- og byggeoplysninger, der findes i forskellige BIM-modeller, og kombinerer alle data i en enkelt 3D-model. Forskellige interessenter kan filtrere og skræddersy modellen til at passe til deres specifikke behov, hvilket giver en fuldt integreret og effektiv tilgang til byggeplanlægning og udførelse.  
  
"Hexagon har længe været fokuseret på at skabe smarte digitale virkeligheder, der sætter data i spil på nye måder. Ved at udviske grænserne mellem den digitale og den fysiske verden kan vi tilbyde kunderne en komplet synsfelt til stadigt skiftende situationer," siger Hexagons administrerende direktør og CEO Ola Rollén. "Ikke alene tilføjer iConstruct en let implementerbar løsning til at kombinere forskellige designmodeller i en enkelt kilde, men det gør det også muligt at læse, skrive og udveksle information hele vejen gennem drift og vedligeholdelse, hvilket giver værdien af den enkelte 3D-model videre fra design og konstruktion til facility management."  
  
"Tilføjelsen af iConstructs tilbud og ekspertise åbner øjeblikkelige muligheder for vores Asset Lifecycle Intelligence- og Geosystems-divisioner. Med iConstruct kan begge levere større datastyring, projektplanlægning og kommunikationseffektivitet til flere kunder, segmenter og discipliner, der er involveret i byggeprocessen," fortsætter Rollén. "Desuden vil iConstructs kundebase drage fordel af et rigere indhold og forbedrede arbejdsprocesser, når Hexagons brancheførende løsninger til automatisering af byggeriet kombineres med iConstructs værktøjer."  
  
iConstruct blev grundlagt i 2009 med hovedkvarter i Perth, Australien, og vil fungere som en del af Hexagons Asset Lifecycle Intelligence-division. Overtagelsen har ingen væsentlig indvirkning på Hexagons indtjening. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Filargatan 3
632 29 Eskilstuna
Sverige
Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Send til en kollega

0.094