23948sdkhjf

Elektrificering af produktionen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Newtronic ApS

Skal din produktion også omstilles fra gas til elvarme? I dag er det fuldt ud muligt at elektrificere i produktionen - også indenfor højtemperaturområdet.

Med Danmarks klimalov om at reducere udledningen af CO2 frem mod 2030 med 70% og et øget fokus på forsyningssikkerheden er der stor interesse for den grønne omstilling i mange af landets industrivirksomheder. Og med god grund. For mange af disse vil kunne elektrificere deres produktion – også selvom de arbejder indenfor højtemperaturområdet.

Med et elektrisk varmelegeme er der nemlig god mulighed for at erstatte eksempelvis  gasbrændere, fordi varmelegemerne kan producere og fastholde meget høje, stabile temperaturer. Desuden kan man ved hjælp af elvarme opvarme ethvert medium (gasser, væsker og faste stoffer) direkte på stedet, hvor varmen er nødvendig.

For at hjælpe virksomhederne godt på vej med konverteringen fra fossile brændsler (gas, olie og kul) til en el-baseret løsning på procesopvarmningen – uanset om I gør brug af luftopvarmning, væskeopvarmning eller dampproduktion – har vi oprettet Newtronic Green Solutions. Og med 20 års erfaring indenfor elvarme er Newtronic specialister i at rådgive om, designe og levere komplette elvarmeløsninger, der dækker opvarmning, styring og kvalitetssikring og som er tilpasset vores kunder. 

Vi er desuden forhåndsgodkendt rådgiver indenfor grøn omstilling ved SMV:Grøn og kan hjælpe jer med at afsøge evt. muligheder for tilskud til omstillingen.

Gevinsten? Foruden forsyningssikkerhed og et grønnere aftryk vil I både kunne opnå en besparelse på CO2 kvoter og afgifter, når I reducere udledningen af CO2.

Her kan du læse mere om, hvordan en typisk omstillingsproces gennem Newtronic Green Solutions foregår.

 

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan få ny viden og vejledning omkring Newtronics løsninger og produkter indenfor green solutions, automatik, elvarme, hvac og køleprofiler til industrien.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Newtronic ApS

Ove Jensens Alle 35 F
8700 Horsens
Danmark
Newtronic ApS

Send til en kollega

0.11