23948sdkhjf

Andy A/S er gearet til at tænke grønt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

Siden 3. generation overtog Andy A/S i 2019 er der sat turbo på udviklingen med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland.

Genanvendte materialer og certificeringer er kommet i fokus hos Andy A/S i Aarhus, siden Per Byholt Leibøll Jensen som 3. generation overtog den 60 år gamle familievirksomhed i 2019.

Virksomheden har de seneste år været på en grøn rejse, for det er den nye ejers overbevisning, at grøn omstilling er nøglen til fremtiden.

Andy A/S har derfor valgt at få certificeret deres grønne omstilling med både en FSC-certificering, en GRS-certificering og en GOTS-certificering.

Kort efter Per Byholt Leibøll Jensen overtog virksomheden, kom Corona-pandemien, og da det var mest udfordrende var der seks medarbejdere. I dag er de 10, og planen er at vokse til 15 indenfor 2 år.

For seks årtier siden startede Andy A/S med at producere knapper til modeindustrien, og i dag bliver der produceret accessories og skønhedsartikler til private label.

Hårpynt sælger mest, men også produkter til personlig pleje, smykker, tasker og accessories til brug sommer og vinter bliver leveret til de større supermarkedskæder i ind- og udland samt til retail-butikker og online-butikker.

Indenfor personlig pleje som hårbørster og genanvendelige rondeller har Andy A/S valgt at lave en produktlinje med genanvendte materialer og certificeringer.

Udviklet i grøn og digital retning
Erhvervshus Midtjylland har skubbet på udviklingen i virksomheden og i høj grad den grønne og digitale omstilling.

”Det har fremskyndet vores grønne omstilling, at vi har fået tilskud fra SMV:Grøn til at have en ekstern rådgiver tilknyttet. Det har også gavnet, at vi gennem erhvervshuset har fået tilskud til grøn cirkulær omstilling - GCO”, påpeger Per Byholt Leibøll Jensen, som er CEO i Andy A/S.

Flere gange har virksomheden søgt og fået en bevilling fra SMV:Digital, som har betydet flere digitale fremskridt.

Derudover har virksomhedskonsulent Jannie Mejer fra Erhvervshus Midtjylland været involveret i vækstforløb med sparring og kompetent rådgivning.

"Jannie Mejer kender os særdeles godt og er god til at gøre opmærksom på de gyldne muligheder, der er for Andy. Hun sørger for, at vi får øje på relevante puljer, vi med fordel kan søge, og hun er rigtig god at sparre med”, understreger Per Byholt Leibøll Jensen.

Lige nu har Andy A/S gang i to projekter via Erhvervshus Midtjylland, hvor et SMV:Vækstpilot forløb netop er blevet godkendt.

Book uforpligtende møde
Uanset branche og hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt - og koster kun din tid. 

Book et møde 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Send til en kollega

0.078