23948sdkhjf

Større produktion - krævede nyt udsugningsanlæg!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Technor ApS

Bjerrum Nielsen A/S har udvidet maskinparken og det krævede et komplet udsugningsanlæg bestående af filter og ventilator samt varmegenvinding.

Bjerrum Nielsen A/Ss eksisterende udsugningsanlæg på 50.000m3/h, var ikke længere tilstrækkeligt og produktionen oplevede problemer både i produktkvalitet og arbejdsmiljø. Desuden skete der ophobning af affald i eksisterende transportsystem, grundet en større affaldsmængde.

Technor valgte at supplerer til Bjerrum Nielsens eksisterende udsugnings kapacitet med et tilsvarende nyt energieffektivt spånudsugningssystem, hvilket bringer den samlede kapacitet op på 100.000 m3/h.

Det nye System er behovsstyret via automatspjæld, således at det kun er den absolut nødvendige luftmængde som suges ud.

Afkast fra filteret føres gennem krydsveksleranlæg for genvinding og opvarmning af erstatningsluften, som blæses ind i produktionen via indblæsningsposer.

Samtidig skulle der kigges på Bjerrum A/ss affaldshåndtering. Deres affaldshåndtering skete på daværende tidspunkt via eksisterende kædetransportør som fører spånerne videre til to containere. Technor ApS har leveret ny og større tværgående transportør til en bedre og effektiv fordeling af spåner mellem de to containere. Den eksisterende transportør blev desuden fuldstændigt serviceret for optimal drift.

Bjerrum A/S oplever markante forbedringer i produktkvaliteten og arbejdsmiljøet efter etableringen af det nye anlæg. Samt ingen driftstop i  deres produktionen, herigennem større økonomiske tab, grundet ophobning og nedbrud i kædetransportøren.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Technor ApS

Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Danmark
Technor ApS

Send til en kollega

0.078