23948sdkhjf

Din underleverandør i en verden af forandring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rala Stål ApS

Hos Rala Stål mærkes forandringerne rundt om i verden. Dette gælder både for os, men også hos vores forskellige samarbejdspartnere, kunder og leverandører.

Vi mærker stålmarkedets påvirkelighed og hvordan vi, kunder og leverandører prøver at navigere og tilpasse os de dynamiske og uforudsigelige tider. Tider der bringer usikkerhed, utålmodighed og krav på en effektiv reaktionstid på pludselig opstået udfordringer.  Vi ved det kræver nytænkning og forbedringer for at følge med i en verden i en konstant forandring.  

Dermed ikke sagt at tiderne kun er for det udfordrende. Tværtimod har tiderne givet os en bevidsthed om at værne om vores relationer med vores samarbejdspartnere og underleverandører, da relationen og tilliden til hinanden i krisetider er skelsættende.

Hvordan håndterer vi forandringen?

Med vigtigheden af forandringerne for øje er det med en ydmyg tilgang, at vi er bevidste om at problemerne løses i fællesskab og at vi sammen kan sikre en stabilitet i uforudsigelige tider. Stabiliteten er et vigtigt holdepunkt, fordi for os er det afgørende at vi er en pålidelig og ærlig underleverandør overfor vores kunder og samarbejdspartner.

Vi vægter stabiliteten igennem ærlighed og med en løbende dialog overfor vores partnere og underleverandører omkring virksomheden. Hvor fagligheden baner vejen for nye og spændende projekter både nu og i fremtiden. Her kan vi igennem vores samarbejdspartnere og leverandører sikrer et vedholdende fokus på løsningen og hvordan vi sammen er vi værdiskabende. 

Hvordan ser fremtiden ud?

Til trods for at hele markedet er blevet rystet igennem forsøger vi alle at finde pladsen igen. Det er blevet tydeliggjort at loyalitet og tillid er fundamentale værdier for at drive en virksomhed i en verden i konstant forandring.

Med benene solidt plantet i den nordjyske muld kan vi sikre vores kunder igennem stærke relationer og samarbejder der sikrer forsyningssikkerhed og en leveringstid der er til at stole på. Med løsningen i fokus, kender vores kunder deres emner og vi kender vejen derhen.

Her bygger vores forretning på gensidig respekt og tillid, der sikrede leveringssikkerheden og forsyningssikkerheden i går, i morgen og det næste år. For som samarbejdspartnere støtter vi hinanden igennem krisetider, så alle kommer helskindet igennem.

Vi er glade for at vi fællesskab med alle vores interessenter er kommet styrket i mål og hvor fremtiden ser lys ud med vores vedvarende samarbejdspartnere og hvor vi i fællesskab kommer i nye mål og løser vores kunders udfordringer. For vi vil være din fortrukne samarbejdspartner – også i krisetider.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rala Stål ApS

Norgesvej 1
9560 Hadsund
Danmark
Rala Stål ApS

Send til en kollega

0.093