23948sdkhjf

Genopfinde en bæredygtig, autonom fremtid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Smart Digital Reality er det nye kraftcenter

Digital reality er mere end blot et modeord eller en trend - det er et grundlæggende skift i den måde, vi interagerer med teknologi og verden omkring os på.    
  
Den næste generation af fordybende oplevelser vil blive drevet af avanceret kunstig intelligens og maskinlæringsalgoritmer, der kører oven på massive datasæt, der genereres af milliarder af tilsluttede enheder.    
Dette vil gøre det muligt for os at forstå vores verden og os selv bedre på måder, som aldrig før har været mulige.    
Vi er allerede begyndt at se nogle af disse innovationer på arbejde inden for sundhedspleje, landbrug og transport - men mange andre brancher kan også drage fordel af denne teknologi.     
  
Bæredygtighed: Hver en smule tæller    
Verden står over for nogle alvorlige udfordringer med hensyn til bæredygtighed. Hvis vi ønsker at sikre en selvstændig, bæredygtig fremtid, er global opvarmning, forurening og ressourceudtømning alle problemer, som vi må tage fat på. Der er imidlertid flere mennesker end nogensinde før, der arbejder med disse spørgsmål. Og med flere mennesker, der arbejder på dem, vil vi kunne gøre større fremskridt på kortere tid.    
  
Nøglen til at løse verdens problemer ligger i data. Det er ikke nok, at vi ved, hvad der går galt - vi skal også forstå, hvorfor det sker, for at vi kan løse det.    
  
Smarte digitale virkelighedsløsninger giver forbrugerne mulighed for at sætte data i spil, så de kan træffe bedre beslutninger om, hvordan de lever deres liv og interagerer med andre omkring dem. Det vil hjælpe os med at bevæge os mod en bæredygtig fremtid så hurtigt som muligt.    
  
Forretningen med at redde planeten    
  
Verden står ved en skillevej. Vi kan vælge at fortsætte med status quo eller bygge en fremtid, hvor vi arbejder sammen om at redde vores planet. Valget er vores.    
  
Grøn forretning er hurtigt ved at opstå som en industri, der kan skabe arbejdspladser, fremme innovation og vækst og føre os mod en mere bæredygtig fremtid. Mulighederne for virksomheder, der er villige til at tilpasse deres strategier for at tage miljømæssige udfordringer op, har aldrig været større end nu.    
  
Intelligente teknologier gør det nemmere for virksomheder at implementere kulstoffattige løsninger - men de giver også virksomheder mulighed for at reducere deres CO2-fodaftryk ved at bruge mindre energi og ressourcer i første omgang.     
Hvis vi skal tage disse udfordringer op med det samme, har vi brug for alle, der er med til at skabe en grøn økonomi - fra multinationale virksomheder til nystartede virksomheder, der søger innovative løsninger.    
   
Genopfindelse af bæredygtighed med digitale virkelighedsløsninger    
Vi lever i en ny æra af digital virkelighed, hvor grænserne mellem den fysiske og virtuelle verden er udvisket. Teknologien dominerer vores liv, lige fra smartphones til smartwatches og intelligente hjem.    
  
Virkningen af dette skift er dybtgående. Den har ændret vores måde at arbejde og leve på, hvordan vi kommunikerer med hinanden og endda hvordan vi opfatter os selv. Og det er ikke slut endnu. Accelerationen af denne revolution sker hurtigere, end nogen havde forventet.    
  
Digital reality-løsninger kan gøre en forskel i den måde, folk lever deres liv på, ved at sætte dem i stand til at skabe bedre forbindelse med deres omgivelser og hinanden og samtidig gøre dem mere produktive på arbejdet eller i fritiden. De giver også store muligheder for virksomheder til at forbedre deres resultater gennem større effektivitet og produktivitet og skabe nye markedsmuligheder gennem innovation, der er muliggjort af dataanalysefunktioner.    
  
Fremme af bæredygtig værdi med Hexagons løsninger    
Verden er under forandring, og ledere er på forkant med denne forandring. Så beslutningstagere i dag skal konstant tænke på morgendagen. Nye teknologier spirer dagligt frem, og virksomheder skal tilpasse sig hurtigt for at forblive relevante. Dette kræver, at man innoverer internt som en gruppe med en tankegang drevet af løbende forbedringer, bæredygtig innovation og selvstændige forandringer.    
  
Hexagons digitale virkelighedsløsninger muliggør en autonom og bæredygtig fremtid ved at sætte data i spil gennem intelligent automatisering og menneskeligt centrerede designprincipper, der driver innovation på tværs af brancher. På den måde forbedrer kunderne deres design og fremstiller, driver og servicerer deres produkter på tværs af sektorer, herunder olie og gas, kemi og energi. Desuden vil det sætte virksomheder i stand til at innovere og trives i en stadig mere digital og datadrevet verden.  
  
Hvis du vil vide mere, kan du se følgende link 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Filargatan 3
632 29 Eskilstuna
Sverige
Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Send til en kollega

0.11