23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ultra kompakt 2D kodelæser med elektronisk styret optik

SICK A/S lancerer med Lector61x Liquid Lense en variant til sin populære kodelæserserie med et nyt optisk system baseret på elektronisk styret optik. Dette gør den kompakte alt-i-én-kodelæser endnu lettere at installere.

Kameraet er den sidste nye model i serien og leveres nu i en opgraderet version med helt nye funktioner.
 
Lector61x har med sine meget kompakte byggemål mulighed for at blive anvendt i selv meget små maskiner eller eksempelvis på robotgribere. Den er konstrueret således, at tilslutningskabler kan løbe enten bagud eller lodret ned, så kablet ikke stritter ud i siden, eksempelvis hvis den skal sidde på siden af en transportbane. 
 
Kameraet er så kompakt, at SICK har valgt at lave stiktilslutninger på enden af de korte kabler. På den måde kan man have tilslutningen længere væk fra området, hvor der er mere plads.
 
Den avancerede elektronik og en kraftig lyskilde indbygget i selve kameraet gør, at man ikke behøver at tilkøbe ekstra lys eller andre eksterne komponenter. Vil man tilslutte kameraet til en fieldbus kan dette gøres på sensorens Ethernetforbindelse, hvor populære netværk som EthernetIP og Profinet er direkte supporteret. 
 
For at gøre det let at anvende kameraet er der til Lector61x Liquid Lense udviklet et nyt optisk system, hvor elektronisk styret optik stiller skarpt ud fra parametre, der indstilles i softwaren. Dermed er der ingen manuel fokusindstilling, som er langt mere bøvlet, særligt når kameraer indgår i opgaver, hvor pladsen er trang. I situationer med retrofit kan opsætning let klones og idriftsættelse kører med det samme. Med Liquid Lense slipper man af med den mekaniske fokus, hvor man manuelt drejer på objektivet. Det betyder, at huset opnår en langt bedre tæthedsklasse (IP65) end tidligere. 
 
Kombinationen med en kraftfuld onboard dekodersoftware, assisteret af interne styrbare flerfarvede LED lyskilder, polfiltre og diffuser-tilbehør, giver mulighed for at løse selv meget udfordrende opgaver. Har man eksempelvis opgaver med koder, der er direkte trykt på en overflade (DPM), eller printet på plastik, metal eller andre skinnende overflader, er dette et velegnet go-to kamera. 
 
Kameraet har desuden en nyttig funktion til at booste CCDens opløsning, der kaldes ”Super resolution”. Det er en praktisk feature, som giver god økonomi, fordi man kan vride højere læserate ud af sin CCD, særligt ved læsning af ultrasmå koder (0,02mm), eller små koder printet vilkårligt på en stor flade. 
 
Kodelæsere i Lector61x serien tilbydes i varianter med opløsning på 640x480 pixels og 1280x960 pixels, samt i brændvidder på 6 og 12 mm, hvilket gør det muligt at tilfredsstille en bred vifte af applikationer med fokus på både pris og performance.
 
 
Mere information

 Ring: 4582 6400 

-> Læs mere om Lector61x
 
Skriv til: teknik@sick.dk

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.063