23948sdkhjf

PJM udvider produktionsfaciliteter med 2800 kvadratmeter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Poul Johansen Maskiner A/S

Med en øget omsætning på mere end 30% det seneste år er fabriks- og kontorarealet hos PJM i Fårevejle fuldt udnyttet. 20 ingeniører må i øjeblikket arbejde fra mobile pavilloner bag parkeringsarealet. En ny og klimavenlig produktionshal er undervejs.

Projektet udvider det eksisterende fabriksareal med 2800 kvadratmeter og tegner sig for en samlet investering på 30 mio. kr.

Byggeriet gør PJM i stand til at levere større automationsløsninger, som kræves af kunder som LEGO, Danfoss, Novo Nordisk og Coloplast.

Kerneværdier

Den nye produktionsenhed opfylder kravene til et moderne og effektivt arbejdsmiljø i overensstemmelse med PJM's kerneværdier om samarbejde og samskabelse, fortæller CEO Benny Smith.

Ingeniører og designere er placeret tæt på den kommende montagehal for at styrke samspillet mellem udviklere og maskinmontører. Det giver nem adgang til løbende test og sparring.

Den nye bygning konsoliderer PJM som en førende dansk leverandør af automatiseringsprojekter og giver plads til nye og pladskrævende løsninger.

"I øjeblikket ved vi næsten ikke, hvor vi skal placere nye maskiner. Vores ordrebog for 2023 er stort set allerede fyldt op,” siger Benny Smith.

Bæredygtig og klimavenlig

Produktionshal- og kontorer udgør en bæredygtig og klimavenlig løsning med fjernvarme, solceller og flere ladestandere til firmabiler, som gradvist vil blive erstattet af elbiler.

"Vi er nødt til at sænke vores CO2-aftryk og skifte til grøn energi, hvilket også i stigende grad er et krav fra vores større kunder," fastslår Benny Smith.

En del af projektet er en ny, lille park med vilde blomster, bænke og skulpturer placeret på en tidligere brakmark. Parken vil være åben for både medarbejdere og lokale borgere.

Lokale håndværkere

Hovedentreprenør på byggeriet er JD Byg fra Brædstrup i Jylland. PJM forventer at bruge lokale underleverandører til projektet.

De kommende 2800 kvadratmeter er fordelt på en 1500 kvadratmeter montagehal, 1000 kvadratmeter kontorer og en vandrehal, der forbinder de eksisterende bygninger med de nye arealer.

Efter udvidelsen bliver virksomheden på i alt 12000 kvadratmeter. PJM har en medarbejderstab på tæt på 150 og forventer at øge antallet af ansatte i de kommende år.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Poul Johansen Maskiner A/S

Øvangsvej 1
4540 Fårevejle
Danmark
Poul Johansen Maskiner A/S

Send til en kollega

0.062