23948sdkhjf

Alsidig niveauindikator fra Fluidwell

| Medlemsnyhed | Indrykket af LØWENER Industri ApS

Display F173 er ​​en alsidig niveauindikator med linearisering og kontinuerlig niveauovervågning. Ud over den gennemsnitlige span, kan der indtastes 15 lineariseringspunkter for at kompensere for tankens form.

Det er smart, når der for eksempel måles mængde af en væske i en liggende cylindrisk tank.

Med niveauovervågnings funktionen kan der indstilles to alarmværdier på lav og to høje niveauer. Hvis det ønskes, kan en ignoreringsfunktion indstilles til at muliggøre et forkert niveau i en bestemt periode.

Op til fem udgange er tilgængelige for at sende alarmtilstande og aktuelt niveau. Displayet viser det aktuelle niveau, højde eller procentdel, alarmværdier, alarmmeddelelser og status. Enheder kan let konfigureres på skærmen

Dette display kan f.eks. tilsluttes 4/20 mA udgang fra tryktransmitteren PT400, som kan klare temperaturer helt fra -40 til 85°C. Transmitteren PT400 er til neddykning, og kan både hænge eller ligge på bunden af en tank/beholder. Denne kombination vil give en god opsætning til at måle niveauet eller mængden af en kendt væske.

For almindelige tanke, runde eller kvadratiske stående tanke anvendes model F074A. Denne model kan også anvendes til pumpestyring, ind- eller ud.

Se flere fordele HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
LØWENER Industri ApS

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
LØWENER Industri ApS

Send til en kollega

0.063