23948sdkhjf

Specialopgave over vandet

| Medlemsnyhed | Indrykket af AK Smede & Staldteknik ApS

En ny bro der skaber tryghed og harmoni mellem garagen og huset.

Vi modtog en henvendelse fra en kunde som har en å løbende mellem sit hus og sin garage, derfor ønskede kunden at få monteret en ny bro. Den gamle bro, der var bygget i almindeligt træ, var nemlig rådnet og usikker at færdes på. Følgelig ville kunden gerne have en stærk, vedligeholdelsesfri og langtidsholdbar løsning.

I samarbejde med kunden fik vi målt op til broen, materialet blev bestemt og processen startede. Først skridt var for vores konstruktør at tegne broen og lave de nødvendige beregninger. Dernæst brugte vi vores laserskære til at laserskære vangerne m.m. så vores svejser kunne begynde på stellet, som efterfølgende blev galvaniseret. Efter galvaniseret kom stellet tilbage til produktionen og vores montage afdeling gik i gang med opskæring af vores vedligeholdelsesfrie genbrugsplastplanker. Plankerne blev monteret og broen blev leveret og monteret hos kunden.

Både kunden og vi er ganske tilfredse med resultatet! Nu kan kunden og dens familie atter færdes sikkert hen over åen og uden nogen form for bekymring om vedligeholdelse eller udskiftning de næste mange år.

Vi elsker specialopgaver og ser frem til at finde en konkret løsning til netop dit projekt!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AK Smede & Staldteknik ApS

Mølleskovvej 4, Ilskov
7451 Sunds
Danmark
AK Smede & Staldteknik ApS

Billeder & videoer

En ny bro der skaber tryghed og harmoni mellem garagen og huset.

Send til en kollega

0.081