23948sdkhjf

Energi effektivt drev til varmepumper med R290 kølemiddel

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Invertek præsenterer nu et drev der er specielt udviklet til varmepumper med kølemidlet R290, drevet har en virkningsgrad på +98% og dermed særdeles energi effektivt.

Varmepumper med traditionelle kølemidler vil grundet nye miljøregler snart blive forældet og dette åbner op for nye design der benytter miljøvenlige men brændfarlige kølemidler som R290.

Invertek har udviklet et drev som de kalder Optidrive CoolVert, dette drev er specielt udviklet med henblik på HVAC branchen, herunder varmepumper til luft, vand, jordvarme mv. og det giver følgende fordele.

  • Stort startmoment der sikrer stabil kompressordrift i alle situationer.
  • Mulighed for et meget stort reguleringsområde således at glidende kompressordrift kan sikres uden unødige start/stop situationer som belaster power elektronik komponenterne og strømforsyningen.
  • Indbygget PFC der sikrer optagen wattstrøm (A) i forsynings ledningerne, som dermed ikke belastes med den wattløse strøm (A)
  • Certifikat for R290 der sikrer at ingen overflader kan blive for varme og ingen gnister kan udløses, hvorved drevet er fuldstændig brand- og eksplosions sikkert ved normal drift.
  • Drevet er bygget af vel dimensionerede komponenter i et rent design der sikrer overskud i alle situationer, samt lavt strømtab i selve drevet.
  • Drevet leveres med ColdPlate således at spildvarmen fra afkøling af drevet kan genanvendes i selve varmepumpedelen, uden at drevet kommer i direkte kontakt med luftstrømmen.
  • Drevet leveres også med heatsink som kan placeres i en luftkanal, såfremt mam ønsker ekstra køling af drevet, eller ekstra opvarmning af luftstrømmen i kanalen.

Drevet kan leveres som 1 faset model med en ydese fra 1,5KW til 3,0KW

Drevet leveres desuden som 3-faset model fra 5,5KW til 11,0KW

Alle de nævnte drev er i samme byggestørrelse (str. 2)

Drevet opsættes enten ved hjælp af en bærbar tablet med ledning, eller en mobil telefon med bluetooth, eller ved hjælp af det gratis program OPTITOOL hvorfra data overføres enten via kabel eller bluetooth.

Såfremt du vil vide mere om Invertek Optidrive CoolVert drevet så kig her, eller kontakt vor produktchef Brian Ziegler på tlf 60208040 eller e-mail: bz@robotech.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Send til en kollega

0.094