23948sdkhjf

Nye tider hos Beyer A/S - Bogstaveligt talt!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Beyer A/S

Som en af de første produktionsvirksomheder på Sjælland går vi forrest og indføre en 4 dages arbejdsuge for Vores medarbejdere.

Fra januar 2023 kommer tiderne til at skifte hos Beyer A/S. Som en af de første produktionsvirksomheder på Sjælland går vi forrest og indføre en 4 dages arbejdsuge for Vores medarbejdere. I første omgang er der tale om en forsøgsordning, som er blevet taget positivt imod fra medarbejderne.  Initiativet er både for at imødekomme ønsker om fleksible arbejdstider og for at effektivisere produktionen. Samtidig er det også i tråd med den grønne profil, og en reduktion af forbrug på strøm og opvarmning af produktionslokalerne med op til 20 % Det synes vi giver god mening – for alle.

 Hvad betyder det for Vores kunder? Rent praktisk vil det betyde længere åbningstider i hverdagene mandag – torsdag. Bedre mulighed for afhentning af varer i ydertimerne, det ved vi af erfaring at mange sætter pris på. Det betyder selvfølgelig også, at vi på vores i forvejen korte fredag vil være lukket.  Servicen, fleksibiliteten og de korte leveringstider er de samme.

 Vi håber der vil blive taget godt imod det nye tiltag. Husk vi er meget interesseret i løbende at modtage feedback fra vores kunder, så vi kan evaluere på det nye tiltag.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Beyer A/S

Baldersbækvej 16
2635 Ishøj
Danmark
Beyer A/S

Send til en kollega

0.078