23948sdkhjf

Green Footprint-ventilatorer

| Medlemsnyhed | Indrykket af BarkerBille A/S

Bæredygtige, omkostningseffektive alternativer inkluderet i tilbud

Bæredygtig udvikling er i højsædet, og vi har for et par år siden forpligtet os til FN's Verdensmål nr. 13.

I forbindelselse med det er et af vores initiativer, at vi inkluderer en Green Footprint-ventilator i vores tilbud som et alternativ, når det gør noget godt for klimaet og driftsomkostningerne.

– Som udgangspunkt tilbyder vi altid den bedste ventilator til den bedste pris. Men når vores salgsingeniører finder et alternativ med årlige besparelser på over 30.000 kWh eller et lavere CO2-fodaftryk med mindst 10 t CO2 mindre om året, inkluderer vi det i tilbuddet, forklarer General Manager hos BarkerBille, Flemming Bille.

Når der inkluderes et Green Footprint-alternativ, vedlægges også en beregning af de årlige besparelser på energi, driftsomkostninger og tons CO2-udledning.

– Det er vores håb, at vores kunder med denne lettilgængelige information vil være bedre rustet til at overbevise slutbrugeren om at vælge den grønnere og mere omkostningseffektive ventilator.

– Et bæredygtigt valg for klimaet og også som oftest et valg med en god ROI – det synes vi hos BarkerBille er en ren win-win, slutter Flemming Bille.

Læs mere om BarkerBilles klimavenlige initiativ her: Bæredygtige, klimavenlige ventilatorer

Læs mere om BarkerBilles ventilatorer til forskellige industrier her: Ventilatorer til industri


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BarkerBille A/S

Borupvang 1A
2750 Ballerup
Danmark
BarkerBille A/S

Send til en kollega

0.079