23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HARTING på SPS i Nürnberg - 2022

Mød vores eksperter på SPS i Nürnberg

"Nye forpligtelser, innovativt samarbejde og langsigtede relationer opstår ved at mødes personligt. Pakken er kun tilgængelig på fysiske messer," forklarer Philip Harting, administrerende direktør for HARTING Technology Group.
Vi har savnet de personlige møder og ser frem til nye input og stimulerende samtaler under dette års SPS-uge. 

Bestil gratis billetter her

Konnektivitetsløsninger til industrien transformation
Emner som den fremtidige energiforsyning, bæredygtighed og (de-) globalisering har en betydelig indvirkning på industrien. For at imødekomme fremtidens krav ser vi på de sociale og teknologiske megatendenser og bruger dem til at udvikle Connectivity+-løsninger, der går rækker langt ud over klassiske elektroniske komponenter. Under messemottoet "Bringing Automation to Life" vil vi endnu en gang præsentere spændende applikationer og nye løsninger til industriel transformation under vores fokusemner i år:
 

Alt til energi

Energiomstillingen er godt i gang og er nået frem til alle industrisegmenter. Energiproduktion, -transmission og -lagring samt bæredygtig anvendelse af ressourcerne kræver knowhow og et indgående overblik over det overordnede billede. HARTING-løsninger kan yde et værdifuldt bidrag til opnåelse af de opstillede mål for besparelser.

Alt til Ethernet

Ethernet-protokollen er blevet den vigtigste kommunikationsstandard for fremtidens industrielle automatisering. Stigende transmissionshastigheder og tendensen til miniaturisering kræver nye tilgange til datainfrastruktur. Det nye og pladsbesparende SPE (Physical Layer Single Pair Ethernet) erobrer nu også de sidste områder på feltniveau.

Miniaturisering og modulisering

Tendenser for miniaturisering og modularisering driver fortsat den teknologiske udvikling i industrien og kræver konstant nye løsninger og produkter. Disse åbner nye muligheder for optimering, herunder plads- og vægtbesparelser på op til 50 %, hvilket reducerer CO2-fodaftrykket.

Alt til PCB

Modularitet og fleksibilitet bliver løbende mere afgørende i udviklingen af enheder. Udviklingstiderne for nye enheder bliver kortere og kortere, mens prototyper også spiller en stadig vigtigere rolle. Et begrænset udvalg af tilgængelige standardkomponenter er ofte en hindring for enhedsudvikling. HARTING tilbyder PCB-konnektorer, der opfylder branchens behov for modularitet, fleksibilitet og større hastighed i enhedsudviklingen.

 HARTING kan findes i hal 10.0, stand 130. Vi glæder os til dit besøg!

 

 

Harting ApS
Lysholt Allé 8
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28715994
P nummer: 1011355842

Send til en kollega

0.031