23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny kommunikations- og marketingchef hos Coromatic A/S

Stine Blaaberg tiltræder pr. 1. november som ny kommunikations- og marketingchef hos Coromatic A/S.

Stine Blaaberg tiltræder pr. 1. november som ny kommunikations- og marketingchef hos Coromatic A/S.

Her bliver det Stine Blaabergs opgave at videreudvikle Coromatics marketing- og brandingstrategi samt styrke kendskabet til Coromatic inden for kerneområderne nødstrøm, kritisk køl og teknisk infrastruktur.

Stine er uddannet cand.merc. i branding og kommunikation fra CBS. Desuden har hun en HD i Marketing Management. Stine har arbejdet med marketing, branding og kommunikation i mere end 12 år og har derfor solid viden og erfaring med strategi, digital kommunikation og sociale medier.

Hun kommer senest fra en stilling som Deputy Head of Communications and Marketing hos rettighedsorganisationen Copydan. Her har hun igennem en lang årrække arbejdet med udvikling og implementering af diverse branding- og marketingindsatser.

Om ansættelsen af Stine Blaaberg udtaler adm. direktør i Coromatic A/S Kurt Vahlun Sørensen:

- Jeg er meget stolt over, at vi i Coromatic har kunne tiltrække en kapacitet som Stine til at drive vores kommunikation og marketing aktiviteter fremadrettet. Derfor tør jeg også godt sige, at jeg er sikker på, at Stine kan løfte vores kommunikation og marketing til nye højder.

Selv ser Stine Blaaberg meget frem til at få mulighed for at stifte bekendtskab med en for hende helt ny branche.

- Jeg glæder mig meget til at kaste min energi ind i en ny branche. Arbejdet med teknisk kritisk infrastruktur er mere aktuelt end nogensinde, og jeg ser meget frem til arbejdet med at styrke kendskabet til brandet og videreudvikle den stærke nordiske position, som Coromatic har skabt sig. Det kommer til at ske i et tæt samarbejde med Coromatics ledergruppe og nogle dygtige og engagerede medarbejdere, siger Stine Blaaberg.

Coromatic A/S
Præstemarksvænge 17
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30243005

Kontaktperson

SB
Stine Blaaberg
Kommunikations- og marketingchef
stine.blaaberg@coromatic.dk

Send til en kollega

0.047