23948sdkhjf

Gravlund udvider med ny medarbejder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Der er nok at se til hos den danske gummiproducent. Pr. 10. oktober er Heidi Olesen ansat som ordrebehandler og indkøber på kontoret i Ballerup.

Heidi Olesen kommer fra 23 år i en lignende stilling i urbranchen. Skiftet fra smukke og mekaniske ure til gummiproduktion er dog ikke en radikal ændring:

- Jeg har siddet med mange af de samme opgaver tidligere, så det er mest et spørgsmål om at lære en ny slags produkter og procedurer at kende. Jeg er allerede blevet introduceret for en lille del af den store gummiverden, og jeg glæder mig til at lære endnu mere, siger Heidi, som glæder sig over at kunne arbejde i en virksomhed med dansk produktion:

- Gravlund er en spændende virksomhed, og så tiltalte det mig i stor grad at produktionen stadigvæk foregår på dansk jord. At jeg samtidig også får kortere på arbejde er en skøn bonus, tilføjer hun.

Heidi bor i et selvbygget hus med sin mand gennem 28 år. I sin fritid holder hun sig i gang med badminton, fitness og løb.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.078