23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forøg produktiviteten med Vargus "Mach Supersonic Threading"

Vargus nye serie af ”Mach Supersonic Threading” produkter til gevinddrejning -og fræsning. Forøg produktiviteten med over 50 %! ... 60% færre overløb og en fordobling af tilspænding.

Som den førende producent af præcisionsgevind værktøjer har Vargus i 2022 lanceret en ny serie af ”Mach Supersonic Threading” produkter. Den nye serie er udviklet til højere produktivitet og bedre automatiseringsmuligheder ved gevinddrejning og gevindfræsning.

Serien af Mach Supersonic Threading produkter fra Vargus omfatter et komplet udvalg af værktøjer til gevinddrejning og gevindfræsning.

Gevinddrejning
Den patentanmeldte MACH TT serie har et omfattende udvalg af udvendige skær og værktøjsholdere. MACH TT skær fås med både en 55 og 60 graders delprofil, ISO, UN, Whitworth for BSW og BSP, BSPT, NPT, NPTF, Round, Trapez, UNJ, MJ, API Round og Metric Buttress.

Denne serie af skær kan producere gevind dobbelt så hurtigt som konkurrerende produkter grundet flere unikke innovationer fra Vargus. Hver af de respektive gevindgeometrier inkorporerer en forbedret og forstærket skær design med en høj modstand, der tillader højere hastigheder og reducerer antallet af overløb med god spånbrydningskontrol – og samtidig forbedrer værktøjets levetid.

Oveni den nye geometri på skær er Vargus nye VK8 kvaliteter, der kombinerer en AlTiN og TiN PVD belægning for at give enestående holdbarhed og ydeevne ved bearbejdning i materialer fra stål og rustfrit stål, støbejern og ikke-jernholdige materialer til varmebestandige legeringer og hærdet stål.

Den avancerede overfladebehandling og forbedrede geometri/design forstærker skærets styrke og giver samtidig en super overfladefinish og uovertruffen gevindprofil – samt reducerer antallet af overløb, reducerer bearbejdningstider og forlænger værktøjets levetid, samtidig med at de kan indfri høje krav til gevind- og overfladekvaliteten.

Gevindfræsning
MACH produkter fra Vargus er også tilgængelig med et nyt TM-gevindfræseprogram i solidt hårdmetal. Ligesom gevinddrejningsserien er Mach TM gevindfræse serien tilgængelig i et komplet udvalg af gevindgeometrier. De højt ydende gevindfræsere i solidt hårdmetal har et forbedret banebrydende design med en forstærket geometri, en stor kernediameter og som inkluderer et fjerde skær og indvendig køling, som tilsammen  forbedrer skæreydelsen og spånevakuering ved høje hastigheder og tillader gevindfræsning ved høje belastninger og stor tilspænding med maksimal effektivitet.

For langvarig bearbejdning har Vargus introduceret den innovative nye VH4 TiCN PVD-belægningsteknologi med høj slidstyrke til Mach TM-serien. Denne avancerede overfladebehandling gør det muligt for de nye MACH gevindfræsere at forbedre overfladefinishen og samtidig forlænge fræsernes levetid.

Ønsker du at teste de unikke MACH værktøjer i din egen produktion så KONTAKT Vargus for besøg og yderligere information.

Brug Vargus GENius til at finde det korrekte værktøj til opgaven:
Verdens mest intelligente og det mest benyttede softwareprogram til udvælgelse af det rette værktøj til drejning og gevind fræsning (incl. CNC Programmering). Med dette hjælper VARGUS dig med at finde de optimale skæredata, det rette værktøj, de anbefalede skær, fræsere, holdere, CNC program, etc. til dine gevind opgaver.
Tag gætteværket ud af gevindfræsning- og drejning - LÆS MERE HER 

Click to direct access Vargus GENius Online version

Se Vargus MACH katalog HER

Bestil på WEBSHOPPEN og få fragtfri levering!

#gevind #gevindfræsning #gevinddrejning #mach #bearbejdning #cncbearbejdning #cncfremstilling #UmatchedProductivity #threading #threadmilling #mach #machining #cncmachining #cncmanufacturing #Vargus #Vardex

*********************************************************************
KONTAKT Vargus Scandinavia a/s for yderligere informationer.

Tlf.: +45 8794 4100
Mail: vargus@vargus.dk

Besøg også vargus.dk
Besøg Vargus WEBSHOP

VARGUS Scandinavia a/s er NEUMO-Ehrenberg-gruppens danske og nordiske forhandler af skærende værktøjer under paraplyen hos VARGUS Ltd.

© VARGUS Scandinavia er med sit unikke produktprogram blandt Skandinaviens førende leverandører af højteknologiske værktøjer til den spåntagende, metalforarbejdende industri.

VARGUS har et produktprogram, som ingen herhjemme kan matche og er eneforhandler af produkter fra førende producenter. Hårdmetal og værktøjer på et højteknologisk niveau.

VARDEX – GROOVEX – MICROSCOPE - SHAVIV
INGERSOLL - UNION TOOL - DIEBOLD - WIDIA - CHICK - BIMU - IWATA- TAEGUTEC - SUTTON TOOLS - m.fl.

VARGUS Scandinavia a/s
Danmarksvej 28
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81895511
P nummer: 1002631875

Kontaktperson

Michael Suhr
Office Manager, COO
+45 87944100 michaels@vargus.dk

Send til en kollega

0.047