23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gazellevirksomhed 2022 - Fra ide til Gazelle

Man kan ikke sige det lå i kortene, at vi skulle blive kåret til Gazellevirksomhed, da vi i april 2016 startede firmaet op med 50.000 kr. som indskud og et stærkt CV.

Gennem de sidste 6 år har Techpartners drevet projekter for små og mellemstore virksomheder både nationalt og internationalt. Vi har supporteret digitaliseringsprojekter og CE mærket alt lige fra offshore conveyors til rottefælder, slibemaskiner og bildrejeskiver. Og i de sidste 4 år har vi drevet store projekter med udstyr til medicinalvirksomheder i hele verden.

"Vi har været utrolig heldige, at være kommet hertil, hvor vi er i dag", "Vi har lykkedes med at finde vores plads i markedet som en dygtig og troværdig samarbejdspartner" udtaler stifter og medejere Jan Clausen. 

Vi har formået at holde fast i målet om en altid professionel, troværdig og pålidelig tilgang til opgaven, hvilket har skabt gode relationer og tilfredse kunder.  

Jan Clausen er den bærende kraft i den lille ingeniør virksomhed. Han har over 25 års erfaring som ingeniør og leder hos virksomheder som Tetra Pack, Aalborg Portland, HMK og DC Supply. 

 I 2016 fik Jan muligheden for at starte eget firma godt hjulpet af mentor Knud Poulsen som selv har drevet virksomheden Infonova i 25 år. På et børneværelse på hjemmeadressen blev ideen om Techpartners født og i dag tæller virksomheden 4 fastansatte og et bredt netværk af konsulenter. 

Techpartners er en ingeniørvirksomhed som arbejder indenfor projektstyring, CE certificeringer, kvalitets- og miljøsikring og EN1090 svejsecertificering. 

Techpartners er en virksomhed, som ud over at have godt styr på kompetencerne også yder en stor indsats for andre. Hvert år i slutningen af regnskabsåret går en del af overskuddet til sociale projekter. Den lokale fodboldklub og Svømmeklub har nydt godt af goderne, og forskellige andre velgørende organisationer. Sidste skud på stammen er Simon Vallentin en af Danmarks dygtigste rallykører. 

Den 17. november tager den lille virksomhed til Gazellekåring i Musikkens hus i Aalborg. "Vi er en lille virksomhed, og vi ved ikke hvornår en sådan udnævnelse vil overgå os igen. Så vi skal have det hele med" siger medstifter Julie Lee Clausen. 

Techpartners ApS
Kronhjorten 192
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37234869
P nummer: 1020903305

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047