23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Producere aluminiumsdele effektivt med lavt energiforbrug

DATRON MLCube har en meget stor arbejdsflade på en lille opstillingsflade Med en effektiv bearbejdningsflade på cirka 1520x1150x245mm er DATRON MLCube ideel til fx at behandle mange små detaljer på store plader eller store chassis.

DATRON MLcube er specielt udviklet til bearbejdning af store pladematerialer
Med Datron MLCube er det nemt at bearbejde detaljer af store pladematerialer i aluminium, messing og mange forskellige typer plast. DATRONs CNC-maskiner har alle en stor arbejdsflade på en lille opstillingsflade, hvilket er en stor fordel, når der ikke er ubegrænset med plads i rummet. DATRONs bearbejdningsteknologi bidrager til ett renere arbejdsmiljø, det bliver ikke snavset med en blanding af klæbrige skæreolier og spåner. DATRONs CNC-maskiner bruger en minimal mængde kølesystem, hvor kølevæsken fordamper under bearbejdningen, og delen er ren og klar til montering eller levering, når den forlader maskinen.

DATRON MLcube har en meget stor arbejdsflade på en lille opstillingsflade
Med en effektiv bearbejdningsflade på cirka 1520 x 1150 x 245 mm er DATRON MLCube ideel til fx at behandle mange små detaljer på store plader eller store chassis. Datron MLCube behandler også komplekse og filigran maskinkomponenter.

Med Datron MLCube opnås et meget gunstigt pris/ydelsesforhold.

Datron MLCube har et fleksibelt nulpunktssystem
Et fleksibelt nulpunktssystem betyder, at du hurtigt og nemt kan skifte og skifte til det udstyr, apparat eller armatur, der skal bruges. Datron MLCube demonstrerer sin tekniske ydeevne og sin fleksibilitet i bearbejdningsprocesser til både horisontal og vertikal bearbejdning af store komponenter.

Datron MLCube er en produktiv universalmaskine
Datron MLCube opnår præcision, konturnøjagtighed og dynamik, hvilket gør denne maskine til en produktiv universalmaskine til kvalitet og høj-værdi højhastighedsfræsning med små værktøjer.

Datron MLCube behandler også komplekse og filigran maskinkomponenter.

Datron MLCube har elektronisk vakuumspændeteknologi
Den elektroniske vakuumspændeteknologi muliggør hurtig og nem docking af dele og komponenter, selvom de er af forskellige størrelser

Effektivt udsugning og filtersystem
Vi har også udsugnings- og filtersystemer, der nemt kan tilsluttes CNC-maskinen for at suge ind og bortfiltrere farlige dampe fra kølemidler og skadelige støvpartikler, der opstår under forarbejdningen.

SOLECTRO AB 
www.solectro.se

 

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032