23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AMADA på EuroBLECH 2022 Forhåndsvisning

På branchens flagskibsmesse EuroBLECH, som afholdes fra 25. til 28. oktober 2022 i Hannover, vil AMADA i hal 12, stand D06/F06 præsentere nye løsninger designet til at gøre det muligt for sine kunder at fortsætte med at vokse i fremtiden.

Fokus vil blive sat på produkter og koncepter, der øger produktiviteten og samtidig øger omkostnings- og ressourceeffektiviteten. Besøgende på AMADAs stand vil kunne opleve de nyeste fiberlaserløsninger rettet mod højere produktivitet med reduceret strømforbrug, som forbedrer skærekvalitet og -hastigheder og som også er i stand til selvstændig produktion.

De vil også kunne se svejseceller, hvis forbedrede ydeevne tillader bearbejdning af tykkere materialer.

Nyudviklede energieffektive kantpresseteknologier tillader forbedret produktionskvalitet og brugervenlighed.

Det nye Blank-to-Bend-koncept illustrerer, hvordan stanse- og kombinationsløsninger kan bruges til at danne en højautomatiseret celle ved hjælp af et automatisk reolsystem udstyret med robotkantpresser.

AMADA My V-factory Industry 4.0-løsninger, IoT Remote Support og en ny linjestyringsløsning demonstrerer, hvordan brugere kan fremstille mere intelligent – ​​og øge deres produktivitet, driftssikkerhed og omkostningseffektivitet.

Maskiner udstillet på EuroBLECH

Avanceret AMADA laserteknologi: For højere ydeevne og lavere forbrug ved laserskæring og svejseprocesser

 For at holde kunder rentable på det stadig mere konkurrenceprægede marked for laserskæring, og med stigende energiomkostninger, vil AMADA udstille helt nye fiberlaserskæremaskiner og en forbedret svejsecelle på EuroBlech 2022. Denne seneste generation af AMADA lasersystemer giver kunderne øget ydeevne med lavere driftsomkostninger. Uanset om det er at skære rør eller plader eller svejse forskellige materialer, er hastigheden, nøjagtigheden og den overordnede kvalitet blevet øget. Det nye ASR 3015 PR kompakte automatiseringssystem vil også blive udstillet, forbundet til en EML AJ kombinationsmaskine.

AMADA HRB kantpresse med automatisk bombering: AMADA bringer højere nøjagtighed og fleksibilitet til markedet for kantpresser i mellemklassen

Med tusindvis af kantpresser af HF-typen installeret over hele Europa, bringer AMADA for første gang automatisk bomberings-teknologi og forbedret fleksibilitet til sin mellemklasseserie. Tidligere kun tilgængelig på avancerede kantpressere såsom AMADA HG, reagerer den nye AMADA HRB Auto Crowning-model direkte på kundernes ønsker.

AMADA RBR Solution: AMADA introducerer en fuldautomatisk eftermonterbar bukkecelle

Amada udviklede RBR-løsningen som svaret på markedets behov for at producere en bred vifte af emnestørrelser i mindre batch-mængder. Udvidede ilægnings-/aflæsningsmuligheder og automatisk udskiftning af griber forbedrer den eftermonterbare løsning.

AMADA Software og Service: For en smartere produktion

V-factory, IoT Remote Support og en ny linjestyringsløsning er alle eksempler på AMADAs Industry 4.0-løsninger, som giver alle brugere mulighed for at producere mere effektivt – og øge deres produktivitet, driftssikkerhed og omkostningseffektivitet. AOM er gatewayen, der gør det muligt for AMADA-softwareøkosystemet at interagere med dit eksisterende ERP-system.

AMADA Blank-to-Bend løsning: Komplet sortiment til at dække alle bukkebehov, en perfekt blanding af pålidelighed og fleksibilitet

Med sit nye Blank-to-Bend-koncept forbinder AMADA stanse- og kombinationssystemer med robotkantpresser via et automatisk reolsystem – for at danne en højautomatiseret end-to-end-løsning

Amada Denmark
Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14227547
P nummer: 1002952756

Kontaktperson

ML
Michael Laursen
Teknisk Chef
+45 23216625 michael.laursen@amada.dk

Send til en kollega

0.047