23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Markedsbesøg til Tyrkiet - vandsektoren

Tyrkiske EPC’er har projekter indenfor vandinfrastruktur på 5 kontinenter og i 131 lande. Projekterne inkluderer etablering af kunstvandingssystemer, dæmninger og vandkraftværker, vandbehandlingsanlæg, vandforsyning og spildevandssystemer.

Det tyrkiske EPC marked
Mere end 40 tyrkiske EPC’er (Engineering, Procurement, and Construction) er rangeret på listen ” The World's Top 250 International Contractors” udgivet i 2021 af det førende internationale industrimagasin "ENR -Engineering News Record”. Dermed er de tyrkiske EPC’er 3. størst i verdenen efter Kina og USA. De internationale projekter er hovedsageligt i Centralasien, Mellemøsten, Rusland og Nordafrika, men de tyrkiske EPC’er har ligeledes projekter i Europa, Asien og Afrika. I det nationale regnskab udgør spildevandsanlæg 8,9% af Tyrkiets internationale aktiviteter og er dermed den 5. største sektor for entreprenør udenfor Tyrkiet.  

Markedsbesøget
Derfor arrangerer Danish Export Association – Water Tech i samarbejde med det Danske General Konsulat i Istanbul og EKF, samt støttet af Trade Council, et markedsbesøg netop med fokus på EPC’er i Tyrkiet i perioden 5.-7. december 2022.

Delegationen kommer til at bestå af en mindre gruppe af danske leverandør med viden, teknologi, komponenter og løsninger til vandindustrien og vi skal bl.a. besøge Eser Construction, Rönesans Construction og Nurol Construction.

Tilmelding
Vil du vide mere om markedsbesøget eller tilmelde dig, så klik her

 Spørgsmål
Har du spørgsmål eller kommentar til markedsbesøget, så er du meget velkommen til at kontakt Jesper Kjelds, Head of Danish Export - Water Tech, +45 6120 1699, jtk@danishexport.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Kontaktperson

KN
Kristina Nygaard
Member Relations Coordinator
+45 31710313 ksn@danishexport.dk

Send til en kollega

0.031