23948sdkhjf

Specialmotorer tilpasset dit projekt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Frimodt Pedersen R. a/s

R. Frimodt Pedersen - din ideelle samarbejdspartner til store og små projekter i industrien.

Hos R. Frimodt Pedersen kan vi tilbyde specialmotorer tilpasset din virksomheds projekter. 

Vores teknikere finder I samarbejde med dig frem til de mest ideelle muligheder og løsninger indenfor både gear og motorer. Du får herefter et tilbud tilsendt og evt. målskitser så vi er sikre på, at det hele passer til jeres setup.

Vi har lige afsluttet denne fine ordre på 18 store VEM specialmotorer i støbejern på 22kW. De er påsat holdebremse, indbygget termistorer, varmelegeme, PT100 føler og encoder.

På vores eget værksted kan vi ombygge og indbygge lige de ting du skal bruge i jeres elmotorer. Bestiller du både gear og motor kan vi også bygge det sammen for dig, så det er klar til tilslutning.

De projekter vi ikke kan klare på egen hånd på værkstedet, får vi hjælp til af vores dygtige motor og gear leverandører. 

Tjek vores website https://www.frimodt-p.dk/ for mere info om hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde indenfor gear og motorer. Kontakt os gerne for tilbud og bestilling direkte eller via vores mange forhandlere.

Husk at vi har døgnservice, som du kan benytte dig af hvis en motor eller et gear står af udenfor vores normale åbningstid. Vi er klar til at hjælpe på telefonnr. 7589 5444 hele døgnet rundt.  Hvis vi afhjælper dig i weekenden eller mellem kl. 16:00-7:00 i hverdagene, så påregnes der et gebyr.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Frimodt Pedersen R. a/s

Nordre Stationsvej 3
8721 Daugård
Danmark
Frimodt Pedersen R. a/s

Billeder & videoer

Ombygning af VEM specialmotorer i støbejern med holdebremse, indbygget termistorer, varmelegeme, PT100 føler og encoder

Send til en kollega

0.094