23948sdkhjf

Danske virksomheders fremtidige behov for hybride testbed

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

For at være på forkant med udviklingen satte FORCE Technology sig i efteråret 2021 for at undersøge, hvad danske produktionsvirksomheder forbinder med hybride testbeds, og hvad de forventer, behovet er for fremtiden.

Undersøgelse adfækker virksomheders behov for test

Undersøgelsen fandt sted i regi af projektet Fremtidens hybride testbed, der er støttet af resultatkontraktmidler fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Undersøgelsen afdækkede en klar tendens mod, at virksomhederne i dag overvejende benytter fysiske testfaciliteter, men at de forventer et øget behov for hybride testmetoder til produkttest indenfor 5 år. Samtidig viste den, at der også er en række udfordringer for virksomhederne forbundet med at integrere hybride metoder i deres produkttest. 

Lancering af det nye digitale kort over knap 400 danske testfaciliteter er fx et nyt initiativ herfra for at hjælpe de danske virksomheder på vej. Det digitale kort skelner mellem fysiske og virtuelle testfaciliteter og indikerer dermed relevansen af hybrid tænkning indenfor test. 

Du kan læse meget mere om undersøgelsen her

Video: Danske virksomheders fremtidige behov for hybride testbed

Hør Svend Skovgaard Petersen udfolde emnet: Hybride testbeds og bliv klogere på de muligheder som denne teknologi fører med sig. I videoen præsenterer Svend også de vigtigste keyfindings fra undersøgelsen og giver sit bud på hvordan fremtiden ser ud for anvendelsen af hybride testbed.

Se videoen her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078