23948sdkhjf
Del siden
Annonce

2023 byder på fem vigtige messer i fødevareindustrien

Skal du med? Vi glæder os til at deltage på fem fødevaremesser med Pavilion of Denmark rundt om i verden, når 2023 starter. Herunder kan du se, hvilke messer vi deltager på og finde ud af, om du skal med på en eller flere af messerne.

CFIA i Rennes, Frankrig, 14-16. marts
Tag hul på det franske marked og få mulighed for at møde nye kunder i den franske fødevareindustri sammen med Pavilion of Denmark. Fødevaresikkerhed og bæredygtig fødevareproduktion står højt på dagsordenen i Frankrig, derfor er besøgende på CFIA interesseret i løsninger, udstyr og teknologi, som for eksempel kan mindske energiforbrug og spild samt øge udbyttet.

Få flere oplysninger om CFIA her.   

Hvad er Pavilion of Denmark? Klik her og bliv klogere.

Interpack i Düsseldorf, Tyskland, 4-10. maj
Deltag på en af verdens førende messer inden for pakning og emballage i fødevareindustrien – det gælder både mad- og drikkevarer. Forbrugerne foretrækker mindre portioner, nedbrydeligt biomateriale eller slet ingen emballage, og det stiller krav til virksomhedernes udvikling. I 2017 havde messen 170.899 besøgende fra 169 lande, hvoraf 63% var beslutningstagere. Mød kommende kunder, agenter og forhandlere på Interpack.

Læs mere om Interpack og tilmeld din virksomhed her.

Foodpro i Melbourne, Australien, 23-26. juli
Fødevareindustrien er i en rivende udvikling i Australien, og har en stor produktion og eksport af kød og mælkeprodukter. Industrien skal øge kapacitet og profit og på samme tid optimere ressourceforbruget i produktionen. Specielt vand er dyrt og en mangelvare. Her er der gode muligheder for at få foden ind på det australske marked, da danske virksomheder er specialister i at optimere ressourceforbruget, hvilket forarbejdning- og mælkeindustrien er meget interesseret i. På messen kan du møde kunder, partnere og netværke med industriledere.

Klik her for mere information og tilmelding til Foodpro.

Cibus Tec, Parma, Italien, 24-27. oktober
På Cibus Tec viser udstillerne deres bedste produktløsninger inden for fødevareindustrien – alt fra ingredienser til procesteknologi, fra emballage til logistik. Det gælder både mad og drikke. Italien har et øget fokus på bæredygtig fødevareproduktion, derfor er der efterspørgsel på løsninger indenfor automation, fødevaresikkerhed og sporbarhed. Du vil møde internationale beslutningstagere, som er på messen for at blive opdateret på de seneste industritrends og teknologier. I 2019 var 30 procent besøgende fra 118 lande, hvoraf størstedelen var europæere.

Find ud af mere om messen og tilmeld din virksomhed her.


Info og tilmelding
Har du spørgsmål eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte:
Sandra Ladefoged, Project Consultant, tlf. 2478 1292 / sal@danishexport.dk
Mia Lundkvist Bach, Member Relations Coordinator, tlf. 31150367 / mlb@danishexport.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047