23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hydrauliske Motorer

Ved du godt, at vi leverer motorer?

Udløber
1. august 2025

Mange føler forsyningskrisen på hydraulik siden. Hydrauliske orbit motorer er en af områderne som er ramt.

Ved TAON Hydraulik  leverer vi kvalitetsmotorer til gode priser. Vi kan hurtigt levere et bredt udvalg af motorer og har også kompatible motorer på lager. 

  • Parker
  • White
  • Char-Lynn (EATON)
  • Danfoss

Vi har et bredt kontaktnet rundt i Europa, og skaffer mange typer motorer. Det gælder både for enkeltstyks motorer, og også hvis der skal bruges 20-30 motorer.

Kontakt os for yderligere information på info@taon.dk  eller besøg vores hjemmeside på TAON.dk.

Ved TAON Hydraulik skaffer vi både erstatningsmotorer og OEM motorer fra førende producenter.  Mange af motorerne skaffes via vores netværk, hvor vi har kontakter rundt i Europa og Nordamerika til kollegaer som har motorer liggende. Det gør at vi kan fremskaffe produkter som oftest kan have meget lang leveringstid fra producenterne. Kan vi ikke skaffe de orginale motorer går vi gerne ind i afklaringen omkring mulighederne for at finde alternativer.

Det sker selvfølgelig at nogle motorer er for specielle til at vi kan skaffe dem. Men vi har en stor succesrate på at finde både orginale motorer og alternativer. Priserne på fremskaffede originalmotorer kan svinge meget. Men vi giver vores muligheder videre til kunden. Nogle gange kan den blive urimlig høj, da der måske skal indgå special fragt og indkøb ved et slutlager.  

 

TAON Hydraulik
Jernet 25
6000 kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33395647
P nummer: 1016599243

Kontaktperson

JG
Jesper Gram
info@taon.dk

Send til en kollega

0.063