23948sdkhjf
Del siden
Annonce

4-lags printplade fremstilles in-house med ProtoLaser H4

Den seneste LPKF ProtoLaser H4 er fuldstændig autonom og derfor meget mere fleksibel end sine forgængere. Dette bevises med en praksisrapport, hvor en 4-lags printplade fremstilles in-house på kun én dag.

LPKF ProtoLaser H4 er udviklet med ett mål och det var att et kompakt bordsystem, der også ville overbevise de mest krævende udviklere af elektronik på forskellige overflader.  ProtoLaser H4 er bygget på en granitbase, den har en kraftig laser og et mekanisk bearbejdningshoved som drives uafhængigt af et værktøjsmagasin. Når LPKF Protolaser H4 er i drift, gælder lasersikkerhedsklasse 1 - det vil sige, at der ikke kræves særlige forholdsregler.

Med nye værktøjer ændrer produktionsprocesserne sig også, og med LPKF ProtoLaser H4 overtager laseren hele strukturen af ​​de fuldt coatede printpladematerialer. På denne måde kan riller/mellemrum på 100 µm/50 µm opnås pålideligt. Boring og udskæring af printpladen eller store gennembrud er forbeholdt de mekaniske værktøjer. LPKF ProtoLaser H4 integrerer den gennemprøvede printkortplotter i et innovativt system med høj præcision til laserbehandling af mikromaterialer.

Et kamera registrerer den nøjagtige placering af printpladen på arbejdsbordet, da det er sådan præcis strukturering af tolags printkort og enkeltlag flerlags printkort bliver mulig. Fleksible materialer eller folier holdes sikkert på plads med det integrerede vakuumbord.

Hardwaren opnår fuld ydeevne med den brugervenlige systemsoftware. LPKF CircuitPro RP styrer hele produktionsprocessen – også for brugere uden særlige færdigheder. Omfattende biblioteker af materialeparametre, procesforløb til mange almindelige applikationer, en enkel brugergrænseflade og foruddefinerede laserværktøjer forenkler designet. Efter indlæsning af layoutfilen guider softwaren brugeren trin for trin gennem produktionsprocessen. In-house prototyping reducerer tiderne for de enkelte designloops markant og kan også bruges til små serier.

Nogle gange er laseren det bedste værktøj, nogle gange er det en bore og nogle gange er det en fræser. Hvis LPKF ProtoLaser H4 bruges til printkortprototyper, behøver man ikke bekymre sig så meget om hvilken der er bedst.

Hvordan fungerer dette i praksis? Nå, det fremgår af øvelsesrapporten "4-lags PCB på en dag". Denne rapport beskriver hele processen fra accept af layoutet til det færdige printkort – og her spiller den nye LPKF ProtoLaser H4 en afgørende rolle. Hvis du vil vide mere om rapporten, så kontakt Karoline Ljung.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.033