23948sdkhjf

Gratis Webinar – Tyrkiske EPC’er i vandsektoren

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish Export Association (Eksportforeningen)

Tyrkiske EPC’er har projekter indenfor vandinfrastruktur på 5 kontinenter og i 131 lande. Projekterne inkluderer etablering af kunstvandingssystemer, dæmninger og vandkraftværker, vandbehandlingsanlæg, vandforsyning og spildevandssystemer.

Det tyrkiske EPC marked
Mere end 40 tyrkiske EPC’er er rangeret på listen ’The World's Top 250 International Contractors’  udgivet i 2021 af det førende internationale industrimagasin ’ENR -Engineering News Record’. Dermed er de tyrkiske EPC’er 3. størst i verdenen efter Kina og USA. De internationale projekter er hovedsageligt i Centralasien, Mellemøsten, Rusland og Nordafrika, men de tyrkiske EPC’er har ligeledes projekter i Europa, Asien og Afrika. I det nationale regnskab udgør spildevandsanlæg 8,9% af Tyrkiets internationale aktiviteter og er dermed den 5. største sektor for entreprenør udenfor Tyrkiet. 

Webinaret
Derfor arrangerer Danish Export Association – Water Tech i samarbejde med det Danske General Konsulat i Istanbul og EKF, samt støttet af Trade Council, et markedsbesøg netop med fokus på EPC’er i Tyrkiet i perioden 5.-7. december 2022. Dette webinar er optakten til markedsbesøget, hvor du får baggrundsinformation og bliver klogere på EPC’ernes fremgangsmetoder og eventuelle finansieringsmuligheder via EKF. Webinaret er gratis og det er ikke en forudsætning, at du deltager på markedsbesøget.

Tilmelding
Vil du vide mere om webinaret eller tilmelde dig, så klik her

Spørgsmål
Har du spørgsmål eller kommentar til webinaret eller markedsbesøget, så er du meget velkommen til at kontakt Jesper Kjelds, Head of Danish Export - Water Tech, +45 6120 1699, jtk@danishexport.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish Export Association (Eksportforeningen)

Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Danmark
Danish Export Association (Eksportforeningen)

Send til en kollega

0.094