23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få udnyttet mulighederne i SOLIDWORKS 2023 til det fulde!

Få et overblik over de forbedringer i SOLIDWORKS 2023, der kan optimere din CAD-produktivitet fra Edge-Team. 

Til efteråret 2022 bliver SOLIDWORKS 2023 tilgængeligt for alle, der har en licens.

Vi glæder os til det her hos Edge-Team, og for dig som gerne vil høre mere om de nye funktioner, har vi samlet en masse informationer om SOLIDWORKS 2023 på vores side her

SOLIDWORKS 2023 er mere automatiseret end nogensinde før!

Forbedringerne giver dig mulighed for at producere mere præcise tegninger, kommunikere dine tyndpladedesigns mere klart og giver dig mere kontrol over dine structure design. Med de nye funktioner i SOLIDWORKS 2023, kan du nemmere arbejde sammen med alle produkter inden for SOLIDWORKS-porteføljen og andre Dassault Systèmes løsninger.

Føler du ikke, at du får udnyttet alle mulighederne ved SOLIDWORKS?

Ønsker du, at vores konsulenter skal give dig et bedre overblik over de forbedringer i SOLIDWORKS 2023, der kan optimere din CAD-produktivitet? Så tilbyder vi dig lige nu, gratis rådgivning i din CAD-installation. 

Du bliver guidet igennem, hvordan nyhederne i SOLIDWORKS 2023 gør, at du kommer hurtigere og bedre omkring dine designopgaver og dermed forbedrer din produktivitet i hverdagen.

Få online kurser i SOLIDWORKS 

Det kan være en stor omkostning at investere i programmer, oplæring og udvikling af medarbejdere samt efterfølgende vedligehold med opdateringer. 

Derfor har vi skabt et univers for virksomheder og medarbejdere, der ønsker muligheden for fleksibel opkvalificering, der er tilpasset den enkeltes behov. Tjek vores e-kurser ud i SOLIDWORKS her 

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Helene Meier
hm@edge-team.com

Send til en kollega

0.047