23948sdkhjf

Fokus på forretning & relationer, har vi meget glæde af.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Röchling Industrial Allingaabro/meta plast

Rekordmange besøgende hos System Cleaners® A/S med digitalisering som omdrejningspunkt

I sidste uge besøgte AndersenB2B-netværket virksomheden System Cleaners® A/S i Aalborg, som producerer nogle af verdens bedste løsninger indenfor rengøringssystemer til drikke- og fødevareindustrien. Arrangementet endte med at blive så populært, at en venteliste blev aktuel og arrangementet blev tilmed den største gruppe besøgende hos System Cleaners® A/S nogensinde.

Til arrangementet gjorde CEO Peter Freiesleben deltagerne klogere på den digitale rejse, som System Cleaners® A/S har været på de sidste fire år - til stor inspiration for de deltagende aktører fra fødevareindustrien; bl.a. Primodan A/S, NGI A/S, Nikodan Process Equipment, SELO Nordic A/S, Uni-Food Technic A/S, Röchling Industrial Allingaabro A/S, DHT Group A/S og mange flere. I debatten blev der især lagt vægt på, at digitalisering tager tid og ikke sker over night, men også at den digitale omstilling er både nødvendig og investeringen værd. 

Et andet debatpunkt som fik stor opmærksom var deltagelse på messer. System Cleaners® A/S har valgt helt at sortere messer fra og i stedet investere i digital markedsføring, som giver dem meget mere på bundlinjen. Men flere af de tilstedeværende virksomheder prioriterer stadig fagmesserne og mener ikke, at de kan undværes. Et spændende emne som de fleste virksomheder kan relatere til, uanset om man er til det fysiske eller digitale format – eller en kombination af begge dele.  

Efter en skarp virksomhedspræsentation og debat, fik deltagerne en rundvisning og en tur i demorum, hvor de forskellige rengøringssystemer blev testet af. Som altid når AndersenB2B holder netværksmøder, blev dagen rundet af med tre netværksrunder á 15 minutter, hvor deltagerne på forhånd var matchet i to- og tremandsgrupper ud fra et sparrings- og samarbejdspotentiale. Med nogle ekstremt stærke spillere fra fødevareindustrien til stede, var samarbejdsmulighederne mange, og vi ser frem til at høre, hvad der også sker efter mødet. 

Ved spørgsmål til arrangementet eller til netværket, er du velkommen til at kontakte facilitator Sanne Kjeldsteen på sak@andersenb2b.com.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Röchling Industrial Allingaabro/meta plast

Tøjstrupvej 31
8961 Allingåbro
Danmark
Röchling Industrial Allingaabro/meta plast

Send til en kollega

0.095