23948sdkhjf

Produktion af fjeder og beslag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ringsted Maskinfabrik APS

Brug hjælp med produktion af fjedre og beslag ? Vi har flere års erfaring, hvor vi hjælper med at udvikle og producere fjedre og beslag. Vi laver vores egne værktøjer og kan derfor tilbyde fleksibel og nye løsninger efter behov.

Brug for en specifik løsning eller brug for en mindre batch fjeder. Vi hjælper med små som store opgaver, og kan  være  behjælpelig med udvikling af prototyper samt produktion.

Vores setup er fleksibelt kan tilpasses opgaven der ønskes udført. Vi har god erfaring og har efterhånden opbygget en brede ekspertise.  

Vi producerer beslag og fjedere automatisk eller ved hjælp af vores manuelle maskiner.  Vi har de fleste materialer på lager og kan tilbyde en hurtig og god løsning der passer til jeres projekt. 

Tilbyder også hjælp med pladearbejde på længder op til 3 meter samt svejseopgaver.  Vi producere i dag en del beslag der er standset, bukket og svjest til bevælige dele. Skal dele overfladebehandles har vi nogle gode sammenarbejder, og kan stå for den del også, så du kun skal forholde dig en leverandør.

Send os din tegnign eller skitse, så kan vi beregne priser samt leveringtid, vi bestræber os på at have udarbejdet dit tilbud på 2-3 arbejdsdage.

 Vi kommer også gerne ud, hvis der er en opgave som skal tilses onsite, det kan være en reservedel der reproduceres eller en opgave der kræver montering eller svejs.

 Vi kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør.

Ring eller skriv til os.

E-mail: sales@ringstedmaskinfabrik.dk

www.Ringstedmaskinfabrik.dk

Tlf.  5761 0510

Balstrupvej 52 - DK4100 Ringsted


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ringsted Maskinfabrik APS

Balstrupvej 52
4100 Ringsted
Danmark
Ringsted Maskinfabrik APS

Billeder & videoer

Pladebuk op til 3 meterBuk af rundjern og fjederLaserskåret og bukket metalplader

Send til en kollega

0.079