23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Proces for anlægsdesign - kend rejsen

Hvor skaber du og dit team værdi, når I tænker på de forskellige faser i designprocessen?

Det er udfordrende og dyrt at designe faciliteter som f.eks. anlæg. Uanset om det er brownfield eller greenfield, fordi du ønsker at sikre effektivitet og sikkerhed for projektet og skabelsen.   
  
Rejsen     
Rejsen i forbindelse med anlægsdesign er en udfordrende rejse. Den starter med en idé, som derefter bliver til et koncept og til sidst til et fysisk design og et fysisk anlæg. Der er mange trin og kontaktpunkter involveret i denne proces, og den skal udføres korrekt for at opfylde de fastsatte krav til design og branchebestemmelser.     
  
Konceptuelt design     
Det konceptuelle design er det første skridt i udviklingen af et nyt anlæg. Formålet med denne fase er at udarbejde et foreløbigt design og afgøre, om det er muligt at bygge anlægget. Den omfatter alle komponenter, systemer og udstyr, herunder rørledninger, beholdere, pumper, instrumentering og styring, elektriske strømfordelingssystemer, forsyningsanlæg (vandforsyning), transport og affaldsbortskaffelsessystemer. Det konceptuelle design omfatter unikke funktioner som f.eks. et materialehåndteringssystem eller en forbedret indeslutningsbygning.     
  
Front End Engineering Design (FEED)      
Front End Engineering Design er en iterativ proces til evaluering af forskellige alternativer for hver enkelt komponent og hvert enkelt system i det konceptuelle design. En FEED-undersøgelse anvendes ofte, når der er behov for store kapitaludgifter; den giver mulighed for at evaluere alternative konstruktioner, før der foretages betydelige investeringer i konstruktion.      
  
Detaljeret design    
Når det konceptuelle design er afsluttet, begynder den detaljerede projektering. Denne fase omfatter design af hvert enkelt udstyr, der anvendes i anlægget, og fastlæggelse af, om det vil fungere korrekt, når det er samlet. Den detaljerede projektering omfatter også design af rørsystemer, elektriske systemer og instrumentering, der er nødvendige for at overvåge driften i anlægget, og design af faciliteter såsom lagertanke, rørnetværk og forsyningssystemer (f.eks. vandforsyningsledninger).     
  
Fremstilling     
I dette trin samles alle komponenter til en komplet enhed, der er klar til afprøvning og idriftsættelse, inden den sendes til stedet for installation. Nogle dele kan fremstilles helt fra bunden i denne fase, mens andre kan købes hos leverandører afhængigt af behov og tilgængelighed.     
  
Konklusion   
Designet eller indkøbet af et anlæg er den vigtigste faktor i enhver industri. Uanset om du benytter dig af et eksisterende anlæg eller bygger dit eget, skal du være sikker på, at det vil give de ønskede resultater og være kompatibelt med dine eksisterende faciliteter.   


Da designprocessen kan være meget kompleks, er det afgørende at få vejledning fra en professionel. Vores team af eksperter er her for at hjælpe med at opbygge og vedligeholde væsentlige elementer i en anlægsdesignrejse.    
Kontakt os for at se, hvordan vi kan være din løsningspartner, når du skaber dit næste anlægsdesignprojekt.  

Hexagon Manufacturing Intelligence AB
Filargatan 3
632 29 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
CVR nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078