23948sdkhjf

Nyt ansigt ved Adding Engineering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adding Engineering ApS

Vi byder med stor glæde velkommen til Project Manager Daniel Kjær Olesen hos Adding Engineering i vores afdeling i Vejle.

Daniel Kjær Olesen er tiltrådt i en stilling som Projektleder hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Vejle-afdelingen.

Daniel er uddannet maskinmester fra Maskinmesterskolen i Fredericia og har igennem sine tidligere ansættelser erfaringer fra både den maritime verden samt fra sitearbejde i vindmøllebranchen.

Han har arbejdet ved Esvagt som sejlende maskinmester i et mindre årti, hvor han de sidste år fulgte bygningen af nye skibe på værfter rundt omkring i verdenen. Han deltog i tests, indkøring af motoranlæg, pumper og andre processystemer. Efter at alting fungerede optimalt, var han med til at sejle skibene hjem til Danmark. Daniel deltog desuden i forberedelsen af det daglige vedligehold, indkøb og ikke mindst den daglige drift af skibet.

 Foruden tiden som maskinmester har Daniel i en kortere periode arbejdet på produktions platforme i offshore-branchen, hvor han har været ude som tekniker samt været en del af maskinbesætningen.

Inden han kom til Adding Engineering, var Daniel ansat hos Vestas som commissioning supervisor på sites i de nordiske lande. Her arbejdede han dels med at supervisere, men ikke mindst stod han selv for fejlfinding på sammenspillet mellem de forskellige mekaniske, hydrauliske og elektriske systemer, for derefter at være med til test og til sidst idriftsætningen af de nye møller.

 Han er vant til at indgå i et tæt samarbejde med kollegaer i projektteams, men er også god til at arbejde selvstændigt når det kræves.

 

Spidskompetencer:                

·       Teknisk projektledelse

·       Tekniske installationer på maritime og offshore-anlæg

·       Fejlfinding på mekaniske samt elektriske systemer

·       Idriftsættelse og test af anlæg

·       Produktionsteknik, mekanik og elektronik

·       Engineering, procesanlæg og elektriske systemer

 

Vi byder velkommen til Daniel Kjær Olesen ved Adding Engineering.

www.adding.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adding Engineering ApS

Gasværksvej 26
9000 Aalborg
Danmark
Adding Engineering ApS

Send til en kollega

0.125