23948sdkhjf

Endnu en nyansættelse hos Carsten Holm A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carsten Holm A/S

I Carsten Holm A/S har vi haft travlt - meget travlt! Derfor har vi ansat en ny medarbejder i indkøbsafdelingen.

 Af Karina Davids - kdmarketingsupport.dk 

Vi har ansat Lee Andersen,  som er tiltrådt som ny indkøbsassistent i Carsten Holm A/S 

Hun kommer fra en stilling som intern sælger og har derfor stor erfaring med kundebetjening – en erfaring, som nu skal komme kollegaerne i Carsten Holm A/S og vores mange eksterne samarbejdspartnere til gode.

 Hos Carsten Holm A/S vil Lees primære rolle være vareindkøb, opfølgning og kontrol af igangværende ordrer/indkøb samt oprettelse, godkendelse og vedligeholdelse af stamdata, varebeskrivelser mv. Derudover vil hun dagligt være det naturlige bindeled mellem vores interne afdelinger og eksterne kontakter, hvor hun skal bidrage til den gode service, virksomheden er kendt for.

 

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1979. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører kvalitetstætninger og -pakninger i både standard- og specialudgaver til en lang række brancher – lige fra metal-, fødevare- og medicinal­industrien til energi-, transport- og landbrugssektoren – i både Danmark og udlandet.

Virksomheden har til huse i et nyopført domicil i Ringe på Fyn, som rummer topmoderne produktionsfaciliteter og en kvalitetsafdeling. Virksomheden er ISO 9001:2015-certificeret.

Derudover har Carsten Holm A/S også eget salgsselskab, Holm Sealing Solutions, i Kina. Holm Sealing Solutions leverer primært til store internationale virksomheder, der ønsker tætninger i europæisk kvalitet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.079