23948sdkhjf

Produktionens hjørne - Den aktuelle fremstillingspris.

| Medlemsnyhed | Indrykket af NAVEKSA A/S

NAVEKSA's CadConnect løsning er blevet udvidet med funktioner for kalkulation af produktkostpriser, og ikke mindst stærke faciliteter for kostprissimulering til aktuelle priser.

NAVEKSA CadConnect er det effektive værktøj som omformer dine CAD data til produktionsdata og integrerer med dataoprettelse til Business Central, er blevet udvidet med funktioner for kalkulation af produktkostpriser, og ikke mindst stærke faciliteter for kostprissimulering til aktuelle priser.

I en tid med bl.a. svingende råvarepriser, er det af afgørende betydning at være i stand til på en nem måde at kalkulere ”dagens kostpris” for et egenproduceret produkt.

 Det være sig et nyt produkt man arbejder på at oprette, eller et eksisterende produkt man ønsker at se hvad det betyder for fremstillingsprisen at en råvare er steget 50% inden et nyt salgstilbud afgives. Eller at vi har fået en ny maskine eller en operatør til en lidt anden timepris.

 Foruden muligheden for at kalkulere standardpriser på nye komplekse sammensatte styklisteprodukter, er det nu også muligt at simulere varekostprisen på eksisterende produkter, men til aktuelle priser på råvarer, indkøbte komponenter og maskin-/operatøromkostninger.

 Vores løsning udmærker sig ved at være en fleksibel og en fuldt ud integreret løsning i Business Central.

Så det kan jo være, at det er tiden at smide de gamle excel ark og andre uformelle systemer på porten.

 Vores CadConnect er en garant for data integritet og store besparelser i produktionsdatahåndteringen.

 Vores kalkulationsløsninger i CadConnect udfører efterspurgte funktioner som du ikke finder i standard Business Central.

 Funktioner som gør dig hurtigere og bedre i stand til at vurdere lønsomheden i prisforhandlinger eller ved afgivelse af salgstilbud.

Se den korte video her på siden.

 Læs mere på www.naveksa.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NAVEKSA A/S

Erhvervsbyvej 13
8700 Horsens
Danmark
NAVEKSA A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079