23948sdkhjf

Opdaterede nøgletal hver dag gør en stor forskel

| Medlemsnyhed | Indrykket af Virkplan ApS

BSB Industry A/S valgte Virkplan Forretningsplatform, fordi den er brugervenlig, og fordi Virkplans konsulenter er kompetente og løsningsorienterede.

Kvalificeret overblik hver eneste dag

”Det er en stor fordel for os, at vi hver eneste dag har opdaterede nøgletal på vores pc. Det er langt lettere at træffe kvalificerede beslutninger, når datagrundlaget er i orden. Samtidig skal jeg ikke bruge tid på at finde tallene, som jeg skulle før. De kommer af sig selv på vores dashboards og frigør dermed en masse tid” udtaler CFO i BSB Industry, Claus Iwersen.
 
Claus Iwersen fortsætter: ”Virkplan Forretningsplatform er meget brugervenlig og nem at gå til, og samtidig har Virkplan kompetente konsulenter. Jeg havde faktisk prøvet Business Intelligence hos en anden leverandør før, men konsulenterne var ikke lige så kompetente, og det gav os problemer.”
 
Specialrapporter for salget
 
BSB Industry har fået defineret en række specialrapporter i Virkplan Forretningsplatform, som gør det nemt at følge med i salgsbudgetterne på kunderne. Der vises omsætning pr. kunde, omsætning pr. produkt, indextal mv. Det giver et godt overblik og mulighed for at følge op på kunder og ordrer på daglig basis.
Med løsningen er der også blevet fuldt overblik over både den danske og polske produktion, hvor produktionseffektivitet bl.a. følges. Claus Iwersen fortæller: ”Vi har i det hele taget fået et bedre overblik over virksomheden og skal snart i gang med træning i at lave rapporter. Det er noget af det, Virkplan også tilbyder, og det er en stor fordel, at vi på sigt ikke skal have fat i en konsulent hver gang, vi ønsker en ny rapport”
 
BSB Industry ekspanderet til 250 medarbejdere
 
BSB Industry leverer totalløsninger inden for stål, rustfrit stål og aluminium. Virksomheden startede i 2000 og er siden ekspanderet til i dag at have 250 medarbejdere på fabrikkerne i Lunderskov og Polen. Fabrikkerne råder tilsammen over 20.000 kvadratmeter, og nøgleordene i ekspansionen er alsidighed, kundetilfredshed og kvalitet i verdensklasse. BSB Industry har in-house kapacitet til at producere komplette løsninger i stål, rustfrit stål og aluminium og har siden 2016 arbejdet med ”Continuous Business Improvement” til gavn for kunderne.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Virkplan ApS

Yrsavej 36 st.
8230 Åbyhøj
Danmark
Virkplan ApS

Send til en kollega

0.14