23948sdkhjf

Nyuddannet kontorassistent fejres med maner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alcumatic A/S

Lone blev i juli-måned færdig med sin uddannelse som kontorassistent med speciale i administration og det skulle fejres!

Hos Alcumatic er vi stolte over at have Lone. Hvis du har været i kontakt med os enten over mail eller telefon, har det helt sikkert været Lone der har siddet i den anden ende. 

Igennem de sidste 2 år, har Lone gennemført sin kontorassistentuddannelse hos Alcumatic. Det har været en periode præget med teori fra undervisningen, der kunne omsættes til direkte praktisk erfaring. Igennem elevtiden har Lone haft opgaver som at skulle besvare telefon, mails, forsendelse, fakturering, lønbehandling, indkøb og bogføring, kvalitet og miljø samt meget mere.

Uddannelsen som kontorassistent er en 2-årig uddannelse med kombineret praktik og undervisning, her får man som studerende mulighed for at specialisere sig inden for et område med interesse. Lone valgte igennem sin uddannelse at have speciale i administration.

Hos Alcumatic har man været utrolig glade for at have Lone som elev igennem de to år, faktisk så glad at det efterfølgende resulterede i en ansættelse. Lone synes selv det er en skøn arbejdsplads, hvor sammenspillet mellem gode kollegaer og spændende arbejdsopgaver vægtes højt.

Som en del i fejringen af, at Lone blev færdiguddannet, bød Alcumatic på kaffe og kage på Als Kloster.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alcumatic A/S

Rønsdam 4
6400 Sønderborg
Danmark
Alcumatic A/S

Billeder & videoer

Alcumatic fejring

Send til en kollega

0.062