23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FRECON byder varmt velkommen til Thomas Stie

Whoooosh! Hold på hat og briller, for her kommer FRECONs nye smed, maskinteknikker og Team Lead susende forbi!

 

FRECON byder varmt velkommen til Thomas Stie

 Thomas er et energibundt uden lige med hang til cykling, løb, ski, byggeprojekter og foreningsliv. Han er uddannet smed, maskinteknikker, og har et hav af ledelseskurser i rygsækken. Nåh ja – og så har han været med til at svejse Storebæltstunnellen sammen. Sejt!

 Men det er ikke alt, Thomas kan og er, for når han kommer hjem fra arbejde, går han straks i gang med ét (eller flere) af sine mange projekter. Om det er ombygning af huset, konstruktion af pergola, terrasse eller arbejde med en af de mange foreningsaktiviteter, som fx at arrangere Grejsdal cykelløbet, kommer sig ikke så nøje.
Jeg har altid fået at vide, at jeg har krudt bagi, og det passer nok meget godt, for jeg er ikke særlig god til at sidde stille,” fortæller han.

 Og Thomas går målorienteret ind i samtlige aktiviteter og projekter, han kaster sit blik på - og arbejder fokuseret for at nå lige præcis derhen, hvor han ønsker. Ligegyldigt om der er tale om sport, byggeprojekter eller trivsel på arbejdspladsen, er der én ting, der går igen: fokus på resultater. Han kan nemlig godt li at presse sig selv – for det giver sådan en fed følelse, at få tingene til at lykkedes.

I det hele taget kan Thomas godt lide at udrette noget, og han stortrives, når han kan få lov til at skabe struktur og sætte ting i systemer. Det giver sådan et godt overblik og overskud, synes han. Så er der nemlig plads til at fokusere på det, som han synes er vigtigt.
Jeg brænder virkelig for, at mine kollegaer får muligheden for at blive den bedste version af sig selv. De skal trives, når de kommer på arbejde og turde komme til mig, hvis de har noget på hjerte”.

Netop Thomas’ fokus på trivsel, fik ham da også tidligt i sin karriere interesseret i ledelse. En interesse der har holdt ved lige siden – særligt den tillidsbasserede ledelse.

 I FRECON er Thomas allerede godt i gang med at lære sit team at kende og samle trådene. Vi kender ham som en optimistisk, ærlig og interesseret kollega med en tør humor, der trækker smil. Han er altid klar med en røverhistorie fra en forgangen tid, og vi er sikre på, det bliver en fortsat fornøjelse med ham ombord. Velkommen Thomas!

Læs mere om FRECONs ansatte  

FRECON A/S
Egeskovvej 2B
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29417318
P nummer: 1012126170

Kontaktperson

Send til en kollega

0.037