23948sdkhjf

POM og nylon Bearbejdning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ringsted Maskinfabrik APS

Vi tilbyder fræsning og drejning af plast stænger og plader. Vi står stærkt i dreje og fræs i POM, nylon og antistatisk plast. Vi bruger lokal værktøjsmager, det er en god hjælp, når der er nogle svære emner som skal produceres.

Ringsted Maskinfabrik råder over CNC-fræse og CNC-dreje maskiner, samt manuelle maskiner, hvilket gør at vi er fleksible i fremstilling af plastemner.

Bearbejdning af plast stiller store krav til værktøjer og håndtering. Vi har dedikeret CNC-maskiner til plastbearbejdning. For at optimere produktionen specialfremstiller vi gerne opspændingsfixturer.

Vi bearbejder de fleste typer plast, vi står meget stærkt i bearbejdning af antistatisk plast. Vi tilbyder produktion af komplekse emner, fra prototype til små og store serieproduktioner. Skal du evt. bruge et hjul med lejere i et andet materiale, så kan vi næsten altid være behjælpelig med at producere et brugerdefinerede hjul, der imødekommer dit behov.

Vi kan også tilbyde bearbejdning af vakuumformede emner samt elektronikkasser af plast og aluminium.

Vi kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør.

 Vi ser frem til at høre fra dig.

 Ringsted maskinfabrik

Tel: 5761 0510

Du finder os på Balstrupvej 52 i Ringsted


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ringsted Maskinfabrik APS

Balstrupvej 52
4100 Ringsted
Danmark
Ringsted Maskinfabrik APS

Billeder & videoer

plastbearbejdning Sjællandsort POM maskinbearbejdning og 3d print

Send til en kollega

0.078