23948sdkhjf

THE PLUS - verdens mest miljøvenlige møbelfabrik

| Medlemsnyhed | Indrykket af AABO-IDEAL A/S

Fremtiden kræver, at vi ændrer vores handlingsmønstre i industrien, for at sikre en mere bæredygtig udvikling. Dette gælder også inden for overfladebehandling.

Derfor har AABO-IDEAL, der laver overfladebehandlingsanlæg, de sidste 3 år arbejdet på og udviklet løsninger, som gør det mulig for kunderne at reducere CO2 udledning og minimere energiforbruget i overfladebehandlingsprocessen.

”Vi kalder løsningerne GO GREENER,” udtaler Sarah Oddershede, marketingchef hos AABO-IDEAL, ”og vi er glade for og stolte af, at vi nu kan tilbyde vores kunder nogle mere bæredygtige løsninger.”

THE PLUS – verdens mest miljøvenlige møbelfabrik

Én af de kunder, som har valgt en GO GREENER løsning fra AABO-IDEAL, er Vestre i Norge.

Vestres THE PLUS er en miljømæssig banebrydende møbelfabrik placeret midt i skoven lige uden for Magnor i Norge. THE PLUS er designet og bygget ud fra troen på, at industrien kan være en del af den grønne vækstløsning, skabe nye job og økonomisk vækst, samtidig med at klimaet beskyttes og verdens naturressourcer forvaltes bæredygtigt.

”Vores tilgang til disse problemstillinger var blandt årsagerne til, at vi blev valgt som leverandør til Vestre’s THE PLUS - verdens mest miljøvenlige møbelfabrik!” pointerer Sarah Oddershede.

Besøg hos THE PLUS med AABO-IDEAL

Fra starten af oktober 2022 arrangerer AABO-IDEAL besøg hos The Plus for kunder og samarbejdspartnere, hvor temaet er miljøvenlige tiltag i overfladebehandlingsindustrien, og herunder AABO-IDEALs energibevidste GO GREENER løsninger.  

Læs mere om AABO-IDEALs tiltag i den grønne retning på vores hjemmeside .

Hvis man har spørgsmål eller ønsker mere information om AABO-IDEALs GO GREENER løsninger, er de klar til en snak på +45 6261 6125 eller skriv til info@aabo.ideal.com.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AABO-IDEAL A/S

Industrivej 7
5600 Faaborg
Danmark
AABO-IDEAL A/S

Send til en kollega

0.078