23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bowitek introducerer Safexpert Startpakker med stor rabat!

Bowitek har værktøjerne til strømlinet CE-mærkning, der bringer jer hurtigere og lettere i mål. Vi har sammensat tre Startpakker, så I kommer godt igang. Og vi tilbyder dem nu til særlig introduktionspris i en begrænset periode.

Vi véd af erfaring, at man får en god start med Safexpert ved at deltage i det certificerede Safexpert kursus og have det rette set-up af datapakker, biblioteker og checklister - og med supporten ved hånden undervejs.

Bowitek har derfor omhyggeligt defineret sine Startpakker, så de sikrer jer en god start, så I straks får glæde af jeres investering i værktøjerne. Og vi tilbyder dem nu til særlig introduktionspris i en begrænset periode.

  • I alle pakkerne indgår Safexpert softwaren med service og ubegrænset support. Det betyder, at I får Bowitek med på sidelinien lige fra det IT-tekniske under installationen til det faglige omkring safety og CE-mærkning undervejs.
  • I får også plads i vores Safexpert brugergruppe og kan få netværk ved at deltage i vores brugergruppe arrangementer.
  • Vi har lagt deltagelse på det 2-dages, certificerede Safexpert kursus med i alle tre pakker. Du får officielt Safexpert diplom for deltagelsen og er klar til at gå godt igang.

De øvrige elementer afhænger af jeres behov – men vi anbefaler altid pakkerne, hvor der også indgår check-lister og/eller biblioteker. Så kan I nemlig gennemføre strømlinet CE-mærkning og hurtigere og enklere nå i mål med CE-mærkningen.

Læs mere på www.bowitek.dk

Bowitek ApS
Vesterballevej 25
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32471595
P nummer: 1015555862

Send til en kollega

0.063