23948sdkhjf

HARTING RJ45 Stikløsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Harting ApS

Hvad er RJ45 Stik?

RJ45 Stik (registreret Jack 45) blev første gang standardiseret til brug i 1987. Her benyttede man stikket til at forbinde telefonnet, men i takt med computerteknologiens udvikling, blev den omdannet til en standardiseret metode til at tilkoble modemmer og netværk.

HARTING har været en førende leverandør af industriel tilslutningsteknologi i over 75 år. HARTING- Technology Group er højt kvalificeret til at udvikle nyskabelser, der giver enkle, men pålidelige løsninger. Så læs videre for at få mere at vide om HARTING’s udvalg af RJ45 Stik, herunder RJ45-krympeværktøjer, RJ45-kabelsamlinger og robuste, pladsbesparende løsninger til barske industrimiljøer.

RJ45-Løsninger

RJ Industrial® MultiFeature
RJ45 er i dag verdens mest anvendte konnektor og er synonymt med Ethernet-tilkobling i IP20-miljøet. RJ45’s plastlåsetapper kan dog let brydes i travle produktionsmiljøer, hvilket kan føre til kontaktproblemer som følge af en løs forbindelse.

Som følge heraf har vi i HARTING skabt RJ Industrial® serien, som er designet til at imødekomme alle de krav og udfordringer der påkræves i et barsk arbejdsmiljø. Konnektoren kan samles på arbejdsstedet uden nogle former for specialværktøj og er tilgængelig med en hybrid interface, som kombinerer data og effekt i én konnektor og et kabel, hvilket sparer 50 pct. i installationsplads.

RJ Industrial® MultiFeature konnektoren er en RJ45 konnektor med integreret skæreværktøj til hurtig og nem samling. Der forekommer her ikke et behov for at tilskære individuelle kabler, eftersom det integrerede skæreværktøj afkorter dem på det præcist rigtige sted og dermed sikrer en høj kvalitets forbindelse og en besparelse på 25 pct. i installationstid.

RJ45-kabelsamlinger
Harting Customised Solutions producerer høj kvalitets kabelsamlinger, koblingskabler mellem togvogne og box builds. Underlagt har vi et team der tilbyder at samarbejde med jer om at designe og producere skræddersyede RJ45-kabelsamlinger der imødekommer jeres præcise krav.

RJ45-kabelsamlinger er ideelle til transmission af høje datahastigheder i industrielle miljøer. Mulighederne inkluderer en række af skræddersyede kabellængder og PushPull tilslutningsteknologi, hvilket er den perfekte løsning til pladsbegrænsede installationer. Yderligere tilbyder HARTING også Varioboot® RJ45, der gør det muligt at omdirigere kabelledninger uden interferens eller transmission-tab. De tilbyder en Cat6A 10Gbit/s transmissionsydeevne og indeholder et RJ45 stik med 20 forskellige vinkeljusteringer og bøjningsretninger hvilket betyder at de passer perfekt i elektriske kabinetter og kontrolskabe.

 
HA-VIS PreLink® RJ45
For hurtigere og mere pålidelige reparationer af RJ45-kabelsamling skal man ikke lede længere end Ha-VIS preLink® systemet. Det kan i et enkelt trin tilsluttes med total sikkerhed ved hjælp af vores preLink® RJ45 krympeværktøj, der sikrer en pålidelig kabeltilslutning. Termineringsblokken udbydes også i skræddersyede længder som færdigsamlede patchkabel med enkelt eller dobbelt-ender, som gør dem simple at installere gennem allerede eksisterende kabelbakker- eller kanaler.
 

RJ45 krympeværktøj
HARTING tilbyder en række af RJ45-krympeværktøjer til afdækning af alle termineringsteknikker og samlingstrin. Fra en simpel manuel samling og afmonteringsværktøjer til semi-automatisk håndværktøj kan man være helt sikker på at finde den rigtige løsning i sortimentet.

For at læse mere og se alternativer til RJ45 stikket: Klik her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Harting ApS

Lysholt Allé 8
7100 Vejle
Danmark
Harting ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094