23948sdkhjf

Ny mekanisk tensioner - Nemmere at bruge

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nord-Lock ApS

Superbolt®, den oprindelige opfinder og bannerfører til multi jackbolt tensioning, introducerer Superbolt® NXT - en revolutionerende bolt tensioner, der er op til 30% hurtigere at installere end eksisterende løsninger.

At sikkert reducere installations- og vedligeholdelsestiden ved tilspænding af store bolte har længe været kernen i Superbolt®-teknologien. Med Superbolt® NXT, en helt ny multi-jackbolt tensioner, tager Nord-Lock Group disse muligheder til det næste niveau.
Alt er designet med brugerens enkelhed, sikkerhed og hastighed i højsædet. En typisk M76 multi jackbolt tensioner kan have op til tolv individuelle jackbolts, mens M76 Superbolt® NXT opnår den samme sikre forspænding med kun otte.
Dette plus et nyt rouletteret greb til understøttelse af håndtering under installation og fjernelse og en lang række andre brugervenlige funktioner hæver Superbolt® NXT til den nemmeste at bruge bolt tensioner i verden.

 Vi introducerer Superbolt NXT - Let at vælge, let at bruge (video på engelsk)

"Det startede med et strategisk initiativ til at forbedre kundeoplevelsen, når man bruger en Superbolt® multi jackbolt tensioner," siger Sébastien Bruyas, strategisk salgschef for Nord-Lock Group.

Den vigtigste forbedring har været at reducere antallet af jackbolts, der kræves for at spænde bolten, da et lille fald i jackbolts kan give et stort fald i tilspændingstiden. For at opnå dette måtte vore designingeniører genoverveje denne kritiske komponent.

"Vi arbejdede med nogle af de bedste stålværker og varmebehandlingspartnere i verden for at få de rigtige materialer og processer til at øge styrken af vores jackbolts. Nu kan vi tilbyde kunden en tilsvarende forspænding med færre jackbolts, så det er hurtigere og nemmere at installere med mindre moment", siger Max Bastiaansen, R&D Project Manager for Nord-Lock Group.

"Tag to produkter side om side, og du vil se en synlig forskel mellem Superbolt® NXT og enanden multi jackbolt tensioner - den kan have to, fire eller seks færre jackbolts", tilføjer Bruyas.

Superbolt® NXT har også en sort oxideret belægning til korrosionsbeskyttelse, lasermarkeringer til styring af installationen og et skridsikkert rouletteret greb. Det er øjeblikkeligt genkendeligt i forhold til de grå tensioner, der er tilgængelige på markedet indtil i dag.

"Vi ville ikke designe noget der kun ser godt ud, men vi har tilføjet funktioner, der giver en stor fordel for brugeren. Superbolt® NXT er let at genkende, men der er endnu nemmere at bruge," siger Bruyas.

Superbolt® NXT er tilgængelig fra september 2022. For at finde ud af mere besøg www.nord-lock.com/da-dk/nxt

Superbolt® NXT nøglefunktioner:

  • Erstatter traditionelle 6Kt møtrikker.
  • Færre, stærkere jackbolts reducerer montage-og demontagetiden sammenlignet med konkurrerende multi jackbolt tensioner.
  • Rouleterett greb minimerer tab og skaderisiko.
  • Sort oxideret belægning til korrosionsbeskyttelse.
  • Markeringer for at styre den korrekte rækkefølge af tilspænding af jackbolts.
  • Tilpassede mulighederr (lasermarkeringer, QR-kode) tilgængelige.

 

Om Superbolt®

Superbolt®  var de første i verden, der revolutionerede møtrikker med Multi-Jackbolt tensioning teknologi. Som den oprindelige opfinder  har Superbolt® elimineret almindelige boltproblemer forårsaget af løsningen af store konventionelle møtrikker og bolte siden 1974. Vores teknologi er blevet bevist i titusindvis af vellykkede installationer, og vi fortsætter med at udvikle  en lang række løsninger med udgangspunkt i Multi-Jackbolt teknologien.

Højteknologiske produktionsfaciliteter i Pittsburgh, USA og St. Gallenkappel i Schweiz opretholder verdensomspændende tilgængelighed, understøttet af salgsingeniører i mere end femogtredive internationale kontorer og syv tekniske supportcentre. Nord-Lock Group arbejder tæt sammen med kunderne for at løse komplekse boltudfordringer.

 For mere information, kontakt gerne:

Brian Troest
Country Manager Denmark & Sweden
brian.troest@nord-lock.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nord-Lock ApS

Gydevang 39-41
3450 Allerød
Danmark
Nord-Lock ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093